Oldal frissítése

Sony Alpha A7s

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha A7s

A(z) Sony Alpha A7s MILC kamerával tökéletes képeket és csúcsminőségű videókat készíthetsz. A fényképezőgépet CMOS típusú és Full Frame méretű szenzorral látták el. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K (4096 × 2160) felbontású videófelvételket készíthessünk vele. Az érzékelő maximális felbontása 12,2 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A(z) Sony Alpha A7s funkcióit és beállításait a 3" kijelzőn tudjuk kiválasztani. A képek és videók SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO típusú memóriakártyára menthetők el. A digitális fényképezőgép működéséhez szükséges energiát egy akku biztosítja. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 380 kép is készíthető.

A(z) Sony Alpha A7s MILC legfőbb tulajdonságai

  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi számunkra a kompozíció ellenőrzését
  • Támogatott memóriakártya típusok: SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO, memóriakártya maximális mérete: 256 GB
  • A(z) SONY által készített érzékelő felbontása: 12,2 Mpx
  • A(z) Sony Alpha A7s fényképezőgép vázának súlya: 489 g
  • Maximális videófelbontás: 4K (4096 × 2160)

A(z) SONY fényképezőgépének váza

A(z) SONY fényképezőgépének tömege 489 g, méretei pedig: 12,69 × 9,44 × 4,82 cm. A gép elülső részén elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív csatlakoztatására szolgál. A kezelőgombokon kívül a gépen találunk még egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is.

Mi egyebet kínál a(z) Sony Alpha A7s fényképezőgép?

A SONY fényképezőjének maximális ISO érzékenysége 409600. Ha szoktál videófelvételeket készíteni, biztosan örülni fogsz a(z) 60 FPS értéknek és a 4K (4096 × 2160) felbontásnak. A folyamatos felvétel (sorozat) sebessége 5 kép/másodperc. A tökéletes fényképek érdekében a záridő egyénileg beállítható 1/8000 s és 30 s között. A videók sztereó hangzással készülnek.

A(z) SONY fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A videófelvételek rögzítéséhez AVCHD kodeket alkalmaz. A fényképek RAW formátumban is rögzíthetők. Az adatok SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO típusú memóriakártyára kerülhetnek, amelynek max. kapacitása 256 GB lehet. A beépített WiFi segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. Az igényesebbek kedvéért a(z) Sony Alpha A7s fényképezőt felszerelték egy mikrofon csatlakozóval is.

Kód:  OS072i1snp
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15