Oldal frissítése

Sony Alpha A7R II váz

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha A7R II váz

A(z) Sony Alpha A7R II váz tükör nélküli digitális fényképezőgéppel remek képeket és videókat készíthetsz. Ezt a gépet CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel tervezték meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ultra HD (3840 × 2160) felbontású videókat készíthessünk vele. Az érzékelő maximális felbontása 42,4 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. Az egyes beállításokat és funkciókat a 3" kihajtható képernyőn tudjuk aktiválni. Ennek köszönhetően a videóblogok és a szelfik készítése is sokkal könnyebb. A kijelzőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen szögben elforgatni. A képek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, memory Stick PRO és memory Stick Micro típusú memóriakártyára mentődnek el. A fényképezőgép működéséhez szükséges energiát egy akkumulátor garantálja. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 290 fénykép is készíthető. Ha sokszor kell sztatív nélkül videóznod, imádni fogod az optikai képstabilizáló rendszert. Óriási előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről az integrált giroszkópos szenzor gondoskodik. Így nem kell aggódnod a remegő videók vagy az elmosódott képek miatt.

A(z) Sony Alpha A7R II váz tükör nélküli digitális fényképezőgép legfőbb tulajdonságai

  • A(z) SONY digitális fényképezőgép érzékelőjének fajtája CMOS
  • A(z) elektronikus kereső megengedi a beállítások és a kompozíció ellenőrzését
  • Támogatott memóriakártyák: SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro, max. memóriakártya méret: 256 GB
  • A(z) SONY műhelyében készült érzékelő felbontása 42,4 Mpx
  • 3" átlójú kihajtható képernyő
  • Hatalmas előnye az arc-észlelés funkció
  • Az optikai képstabilizátor megakadályozza a fényképek elmosódását
  • A videók maximális felbontása: Ultra HD (3840 × 2160)
  • A tükör nélküli digitális fényképezőgép vázának színe: fekete
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 290 kép kép is készíthető

A(z) SONY tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a formás gépnek a méretei 12,7 × 9,6 × 6 cm így elsősorban azoknak ajánlott, akik sokat utaznak. Súlya csupán 625 g, tehát a bőröndöt sem fogja húzni. Fekete színe trendi megjelenést kölcsönöz neki. A gép elülső részén elektromos csatlakozó pontokat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítését szolgálja. A kezelőszerveken kívül találunk még a vázon egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. További előnye a felső részén található papucs, amely a tartozékok csatlakoztatására szolgál. Egy menettel is ellátták, hogy könnyen állványra lehessen helyezni. A csomag a gépen kívül a következőket tartalmazza: akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka.

A(z) SONY tükör nélküli fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A videók rögzítéséhez H,264/MPEG-4 AVC és AVCHD kodeket használ, melynek célja a videó méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A fényképek RAW formátumban is elmenthetők, amivel a számítógépen rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A kész fényképek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro típusú memóriakártyára mentődnek el, melynek max. kapacitása 256 GB. A beépített WiFi segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz. Az igényesebbek kedvéért a fényképezőgépet felszerelték egy mikrofon porttal is. A grafikus kimenetek tekintetében micro HDMI konnektorral rendelkezik. A(z) SONY digitális fényképezőgép rendelkezik DPOF funkcióval, tehát a fotókat közvetlenül is ki lehet nyomtatni.

Mi egyebet nyújt a(z) Sony Alpha A7R II váz fényképezőgép?

A(z) SONY fényképezőgépének maximális ISO érzékenysége 25600. Ha gyakran készítesz videókat biztosan örülni fogsz a(z) 30 FPS sebességnek és a Ultra HD (3840 × 2160) felbontásnak. A folyamatos (sorozat) felvétel sebessége 5 kép/mp. A maximalitás jegyében a záridő tetszőlegesen személyre szabható 1/8000 -tól/-től - 30 s -ig. A videók sztereó hangzással készülnek. Az automatikus arc-észlelés nagy segítségedre lesz fotózás közben.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 12,69 cm
Magasság 9,57 cm
Mélység 6,03 cm
Tömeg 625 g

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete Full Frame
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/8 000 s
Maximum ISO 25 600
Sorozatfelvétel maximális sebessége 5 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD

Objektív

Objektív típusa Objektív nélkül
Bajonett Sony E
Objektív Objektív nélkül

Objektív 2

Objektív 2. objektív nélkül

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FW50
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, NFC, Micro USB interfész
Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format)

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Vázsapka
Objektívek száma 0
Kód:  OS072i1pl
Termékszám:  ILCE7RM2B.CEC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20