Oldal frissítése

Sony Alpha A7R II

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha A7R II

A(z) Sony Alpha A7R II tükör nélküli digitális fényképezőgéppel olyan képeket készíthetsz, amilyeneket egy okostelefonnal soha. Ezt a modellt CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel alkották meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ultra HD (3840 × 2160) felbontású videókat örökíthessünk meg vele. Az érzékelő maximális felbontása 42,4 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A fényképezőgép beállításait a 3" kihajtható kijelzőn tudjuk kiválasztani. Ennek köszönhetően a videóblogok és a szelfik készítése is jóval könnyebb. A kijelzőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. A képek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, memory Stick PRO és memory Stick Micro memóriakártyára mentődnek el. A gép tápellátását egy akku biztosítja. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 290 kép is elkészíthető. Ha gyakran videózol kézből, bírni fogod az optikai képstabilizáló rendszert. Komoly előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről az integrált giroszkópos érzékelő gondoskodik. Nem kell többet aggódnod az elmosódott képek és a remegő videók miatt.

A(z) Sony Alpha A7R II tükör nélküli digitális fényképezőgép főbb jellemzői

  • A(z) SONY digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) elektronikus kereső megengedi a kompozíció ellenőrzését
  • Támogatott memóriakártya típusok: SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro, maximális memóriakártya méret: 256 GB
  • A(z) SONY által gyártott érzékelő felbontása 42,4 Mpx
  • 3" kihajtható képernyő
  • További előnye az automatikus arc-észlelés funkció
  • Az optikai képstabilizátor megakadályozza a felvételek elmosódását
  • A videófelvételek maximális felbontása: Ultra HD (3840 × 2160)
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel akár 290 kép kép is készíthető

A(z) SONY tükör nélküli digitális fényképezőgépének külső paraméterei

Ennek a remek fényképezőgépnek a méretei 12,7 × 9,6 × 6 cm így leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Súlya nem több mint 625 g, tehát a bőrönd sem lesz tőle nehezebb. A váz elülső részén elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív csatlakoztatására szolgál. A kapcsolókon kívül a gépen találunk még egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. Komoly előnye a felső részén található papucs, amely külső berendezések csatlakoztatására szolgál. A gép egy menettel is rendelkezik, hogy gyorsan lehessen tripodra szerelni. A doboz tartalma (a gépen kívül): akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka.

A(z) SONY tükör nélküli fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A videófelvételek rögzítéséhez H,264/MPEG-4 AVC és AVCHD videó-kodeket alkalmaz, melynek célja a videófájl méretének csökkentése észrevehető minőségromlás nélkül. A fényképek RAW formátumban is rögzíthetők, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A képek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro memóriakártyára kerülnek elmentésre, amelynek max. kapacitása 256 GB. A beépített WiFi segítségével egyszerűen és gyorsan csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. A profik kedvéért a fényképezőgépet felszerelték egy mikrofon csatlakozóval is. A grafikus kimenetek tekintetében ez a modell micro HDMI konnektorral rendelkezik. A(z) SONY digitális fényképezőgép támogatja az ún. DPOF funkciót, tehát a fotókat közvetlenül is ki lehet nyomtatni.

Mi egyebet ígér a(z) Sony Alpha A7R II fényképezőgép?

A(z) SONY gépének legnagyobb ISO érzékenysége 25600. Ha gyakran készítesz videókat biztosan örülni fogsz a(z) 30 FPS értéknek és a Ultra HD (3840 × 2160) felbontásnak. A sorozat mód sebessége 5 kép/másodperc. A maximalitás jegyében a záridő személyre szabható 1/8000 -tól/-től - 30 s -ig. A felvételek sztereó hangzással készülnek. Az automatikus arc-észlelés funkció jól fog jönni élesítés közben.

Kód:  OS072i1plnp
Termékszám:  Nadpoložka
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10