Oldal frissítése

Sony Alpha A6600 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
684 990 Ft

Sony Alpha A6600 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

Tetszeni fog

Sony Alpha A6600 + E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

Teljes értékű tükör nélküli fényképezőgép a kreativitásodért

A megbízható és sokoldalú digitális tükör nélküli fényképezőgép, a Sony A6600 rengeteg funkciót kínál, hogy szinte minden felvételkészítési helyzethez mindent megadjon, amelyre szükséged van. A kamera gyors autofókusz rendszerrel, 5 tengelyes optikai képstabilizátorral, lenyűgöző képminőséggel és professzionális 4K HDR (HLG) videofelvétellel rendelkezik. A képek egyszerű megosztásához és archiválásához Wi-Fi és NFC segítségével fejlett vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony 18-135mm OSS SEL objektív

A Sony kompakt 18-135mm f/3,5-5,6 OSS objektívje sokoldalúan használható a legtöbb fotózási jelenethez, beleértve a portrékat, valamint a nagy látószögű tájképeket és építészeti felvételeket. Könnyű súlya miatt az objektív könnyen hordozható és tárolható. Optikai képstabilizátorral és csendes lineáris motorral rendelkezik, amely kivételes sebességgel és pontossággal hajtja meg a fókuszáló elemek egy csoportját.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kivételes fotóminőség

A Sony A6600 24,2 Mpx-es APS-C CMOS Exmor érzékelővel rendelkezik, amelyet a rendkívül hatékony fényérzékelésre, széles érzékenységi tartományra és alacsony zajszintre optimalizáltak. A képfeldolgozásról a csúcskategóriás BIONZ X processzor gondoskodik, amely lenyűgöző tisztaságot és kiváló textúra-visszaadást biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Alacsony zajszint nagy ISO-érzékenység esetén

Élvezd a kiemelkedően alacsony zajszintű képteljesítményt, és készíts kiváló minőségű, éles képeket még gyenge fényviszonyok között is. A Sony A6600 tükör nélküli fényképezőgép kiváló eredményeket nyújt az ISO 100-32 000 érzékenységi tartományban, amely akár ISO 50-102400 értékig bővíthető.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Továbbfejlesztett színvisszaadás

A fényképezőgép a professzionális full-frame modellekből származó fejlett algoritmusokat használ az élethű színvisszaadás és az emberi bőr tónusainak jobb megjelenítése érdekében. Élvezd az élénk színeket a Sony A6600 tükör nélküli fényképezőgéppel nemkívánatos tónuseltolódások és szaggatott élek nélkül, és adj valósághű megjelenést a fotóidnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Megbízható autofókusz

A képfelület 84%-át lefedő széles autofókusz-területnek és a fázisérzékeléssel és kontrasztérzékeléssel ellátott innovatív hibrid autofókusz-rendszernek köszönhetően precíz és ultragyors fókuszálást érhetsz el. A téma 0,02-re fókuszál, még akkor is, ha követéssel mozog.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyors sorozatfelvétel

Emeld akciófelvételeid színvonalát a következő szintre. A Sony A6600 képes sorozatfelvételeket készíteni másodpercenként 11 képkocka sebességgel, minimális megjelenítési késleltetéssel, vagy másodpercenként 8 képkockasebességgel valós idejű előnézetben. Akár 116 kép készíthető sorozatban JPG formátumban (standard).

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Automatikus szemfókusz

A valós idejű szemérzékelés és -követés tökéletes fókuszt biztosít még akkor is, ha a portré készítése közben a téma mozog. A fejlett fókuszálási rendszernek köszönhetően a téma arca részben eltakarható az ellenfényben, vagy lefelé mutathat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Intelligens tárgykövetés

A kamera fejlett mesterséges intelligenciát használ, hogy mozgás közben is tökéletesen a témára fókuszáljon. Speciális intelligens algoritmusok valós időben dolgozzák fel a szín-, textúra- és távolságinformációkat, valamint követik a téma szemét és arcát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

5 tengelyes optikai képstabilizátor

A precíziós giroszkópos érzékelő 5 különböző tengely mentén érzékeli és kompenzálja a kamera rázkódását, beleértve a szög- (dőlés- és görbületkompenzáció), vízszintes, függőleges és forgási tengelyeket. Ennek a rendszernek köszönhetően akár 5 lépcsős zársebesség is elérhető, így még állvány nélküli felvételek készítésekor is lenyűgözően éles képeket készíthetsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csendes sorozatfelvétel

A természetfotózáshoz értékelni fogod a csendes, zárhang nélküli fényképezési funkciót, amely akár 8 kép/mp sebességű sorozatfelvételt is lehetővé tesz, még AF-C módban is. Az állatokról készült képek professzionális teljesítményt nyújtanak az automatikus szemfókusznak vagy a valós idejű témakövetésnek köszönhetően.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kényelmes videofelvétel

Kiváló minőségű videók rögzítése részletes 4K felbontásban. A felhajtható kijelző megkönnyíti a kompozíció kiválasztását vagy a szokatlan szögekből történő fényképezést. A hangrögzítéshez külső mikrofon és fejhallgató csatlakozók állnak rendelkezésre. A továbbfejlesztett markolat hosszú órákon át kényelmes felvételt biztosít.

A Sony A6600 4K felbontású, zökkenőmentes videót rögzít

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

S-Log profilok támogatása

Az S-Log3 és S-Log2 profilok gammagörbéi széles dinamikatartományt tartalmaznak, hogy minimalizálják a csúcsfények kifehéredését és a sötét feketedését, és szélesebb tartományt érjenek el a színátmenethez az utómunka során.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Lassított és gyorsított felvétel

A Sony A6600 kamerával lassított (akár 5x) vagy gyorsított (akár 60x) videókat készíthetsz, vagy Full HD felbontásban rögzíthetsz másodpercenként 120 képkocka sebességgela kiváló minőségű lassított felvételek érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Külső érintésvezérlés

A rögzítés megkönnyítése érdekébenérintéses műveleteket használhatsz, például fókuszálhatsz vagy követheted a tárgyat a kijelző megérintésével, amelyek akkor is elérhetők, ha külső monitort csatlakoztatsz a Sony A6600 fényképezőgéphez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagy kapacitású akkumulátor

Az NP-FZ100 nagy kapacitású akkumulátorával akár 720 képet is készíthetsz az EVF használatával (810 képet az LCD kijelző bekapcsolásával), amelyet nagyra értékelhetsz, ha terepen fényképezel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Robusztus konstrukció

A Sony A6600 fényképezőgép háza tartós magnéziumötvözetből készült, és a minőségi tömítésnek köszönhetően por- és nedvességálló. Robusztus kialakítása ellenére a készülék megőrzi kompakt méreteit és könnyű súlyát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Állítható funkciók

A készülék 11 funkciógombot tartalmaz, köztük egy vezérlőtárcsát, amelyekhez a beállításoknál 91 különböző funkciót lehet hozzárendelni. A menü 30 különböző elemhez biztosít gyors hozzáférést, egyéni testreszabási lehetőséggel.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Az érzékelőn (IBIS)
Bajonett Sony E

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 102 400
Sorozatfelvétel maximális sebessége 11 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók Log, HLG, Zebra élőkép
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optikai stabilizátor Igen
Bajonett Sony E
Objektív Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

Objektív 2

Objektív 2. objektív nélkül

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)
Kereső felbontása 2,36 Mpx
Maximális EVF nagyítás 0,7 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős
Kijelző felbontása 0,92 Mpx

Méret & súly

Szélesség 12 cm
Magasság 6,7 cm
Mélység 6,93 cm
Tömeg 503 g

Memória és mentés

Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Micro

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FZ100
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Objektív
Speciális felszerelés Speciális felszerelés nélkül
Objektívek száma 1
Kód:  OS073c1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ILCE6600MB.CEC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15