Oldal frissítése

Sony Alpha A6300

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha A6300

A(z) Sony Alpha A6300 MILC géppel olyan dolgokat örökíthetsz meg, amilyeneket egy okostelefonnal soha. Ezt a fényképezőt CMOS típusú és APS-C méretű szenzorral látták el. Ami hozzájárul ahhoz, hogy Ultra HD (3840 × 2160) felbontású videókat készíthessünk vele. Az érzékelő max. felbontása 24,2 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A(z) Sony Alpha A6300 funkcióit és beállításait a 3" méretű képernyőn tudjuk módosítani. Az elkészült fényképek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro típusú memóriakártyára kerülhetnek. A működéséhez szükséges energiát egy akkumulátor garantálja. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 400 kép is elkészíthető.

A(z) Sony Alpha A6300 tükör nélküli fényképezőgép főbb tulajdonságai

  • A(z) elektronikus kereső felkínálja a kompozíció és a beállítások ellenőrzését
  • Támogatott memóriakártyák: SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro, memóriakártya maximális mérete: 256 GB
  • A(z) SONY márkájú érzékelő felbontása: 24,2 Mpx
  • A(z) Sony Alpha A6300 fényképező súlya: 404 g
  • A videók maximális felbontása: Ultra HD (3840 × 2160)

A(z) SONY digitális fényképezőgépének felépítése

A(z) SONY digitális fényképezőgépének súlya 404 g, méretei pedig: 12 × 6,7 × 4,9 cm. A váz elülső részén elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítését szolgálja. A kezelőgombokon kívül a vázon találunk még egy kijelzőt és egy elektronikus keresőt is.

Mi egyébbel büszkélkedik a(z) Sony Alpha A6300 digitális fényképező?

A SONY fényképezőgépének maximális ISO érzékenysége 25600. Ha szeretsz videókat készíteni, biztosan örülni fogsz a(z) 30 FPS értéknek és a Ultra HD (3840 × 2160) felbontásnak. A sorozatfelvétel mód sebessége 11 kép/mp. A maximalitás jegyében a záridő tetszőlegesen beállítható 1/4000 s és 30 s között. A felvételek sztereó hangzással készülnek.

A(z) SONY digitális fényképezőgépének portjai és a támogatott formátumok

A videók felvételéhez H,264/MPEG-4 AVC és AVCHD kodeket alkalmaz. A fényképeket RAW formátumban is menti. Az elkészült képek és videók SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro típusú memóriakártyára kerülhetnek elmentésre, melynek maximális kapacitása 256 GB lehet. A beépített WiFi kényelmesebbé teszi az adatok továbbítását.

Kód:  OS072i1k1np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10