Oldal frissítése

Sony Alpha A5000

4,6 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha A5000

Gyönyörű felvételekhez
Hozzon létre saját csodálatos képeket és videókat

Élvezze a digitális fényképezőgép teljesítményét és rugalmasságát bárhol az új 5000 fényképezőgéppel.
Exmor APS HD CMOS érzékelő
Ez a figyelemre méltó érzékelő minden előfeltétele a csúcsfotók felvételének: csúcsérzékenység, extrém dinamikus tartomány, páratlan részletek és alacsony zajszint.
BIONZ X képfeldolgozó processzor
A legújabb Sony képfeldolgozó processzor csak kivételes eredményeket vár: a színek sokkal hűen színezettek, jobb zajcsökkentést és hihetetlenül valós részleteket, valamint a nagy feldolgozási sebességet.
A felső alkatrészek
Vezeték nélküli technológiák
Tökéletesen összetett önarcképek
Most könnyedén készíthet képeket az ideális pózban, vagy valaki közeli hozzátok. Csak emelje fel az LCD képernyőt és finoman hangolja össze a kompozíciót. A legjobb eredmény érdekében a lágy bőrhangok hatása ügyesen leegyszerűsíti az összes ráncot és újraterjeszti a színeket.
A puha bőrszín hatása
Jellemzők a tökéletes arcokhoz
Objektumok automatikus keretezése
Sok hatás
A képhatás lehetővé teszi, hogy mindennapi jeleneteket konvertáljon a műalkotásba. Kísérletezzen meg tizenhárom módot képekkel vagy videókkal, és nézze meg őket valós időben az LCD képernyőn, hogy tökéletes képet kapjon.
Kód:  OS072a3np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15