Oldal frissítése

Sony Alpha 7

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha 7

sony alpha foto

Sony Alpha 7

Lenyűgözze professzionális , 24,3 Mpx felbontású felbontását . Reagál gyorsan és pontosan, köszönhetően a gyors hibrid autofókusz fókusz és a nagy felbontású OLED kereső.

sony alpha foto

Teljes formátumú érzékelő . Forradalmi méret.

Teljes frame szenzor CMOS Exmor® felbontása 24,3 megapixel, BIONZ processzor X, gyors hibrid autofókusz, OLED kereső, lencse SEL-2870 zoom. A 35 mm-es, 24,3 megapixeles CMOS Exmor® CMOS érzékelő lehetővé teszi a rejtett kreativitás teljes megjelenítését. Próbálja ki az elmosódott hatásokat. Gyengén megvilágítási körülmények között is készíthet nagyon realisztikus részleteket. A széles ISO érzékenységi tartomány 100 és 25 600 között minden árnyék és színes tónus életre kel.

Sony
Sony
Sony

Gyors és részletes felvétel kevesebb zajjal

A legapróbb részletek fontosak a felvétel során. A fejlett BIONZ X nagysebességű képfeldolgozó processzor minden részletre hűen reprodukálhatja, még akkor is, ha mély élességet és magas képpontokat készít.

Sony

Készítsen kreatív felvételeket nehéz szögben

Mivel az LCD-t akár 90 fokosra is lehet billenteni, a képek különböző pozícióApproxól készíthetők, és a felvételi lehetőségek sokszor nagyíthatók. Soha ne veszélyeztesse a terepen végzett felvételeket.

Kód:  OS072i1onp
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05