Oldal frissítése

Sony Aibo

Sony Aibo

Tizennyolc év telt el azóta, hogy a Sony bemutatta az első Aibo robotkutyát. Örömmel tudatjuk, hogy eljött a következő generáció ideje, amely - az első videóban látottaknak megfelelően – minden elképzelhető korlátot lebont. Ráadásul a Sony Aibo-t Japánban váratlanul korán, 2018 január 11-től kezdik el értékesíteni.

A Sony Aibo robot legfontosabb jellemzői

  • Teljesen hiteles mozgás 22 tengelyen.
  • OLED kijelző a szemek helyén.
  • Az érzékelők segítségével az Aibo fokozatosan javul a trükkök megjelenítésében.
  • Lehetőség további trükkök tanítására és egyéb kiegészítők megvásárlására.
  • Az akkumulátor élettartama körülbelül 2 óra.

Aibo robot háziállat

A Sony bizonyára nem fél a viszonylag új termékek piacra dobásától, amely között az Aibo robotkutya is megtalálható. A név japánul „testvér” jelent, így tehát nem kétséges, hogy az új családtag rengeteg örömet fog okozni a gyerekeknek. Bizonyos értelemben ez már a kiváló robotika megnyilvánulása, amelyet mostantól otthoni környezetben is alkalmazhatunk.

Új érzelmi szint

Az Aibo széleskörű mozgásvégzésre alkalmas, és még az érzelmeinek különféle módokon való kimutatására is képes, ami megnyilvánulhat farokcsóválásban, fejbillentésben, vagy fülmozgatásban. Mindezt a szemek helyén található OLED kijelző koronázza meg, ahonnan az öröm, sőt, a bánat is leolvasható. Érdekességképp az Aibo robotkutya felhő-alkalmazáshoz is csatlakoztatható, ahol megoszthatja képességeit más kutyákkal. Ez az okosgépek továbbfejlesztett használati módja.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  SOAi01
Termékszám:  ERS-1000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15