Oldal frissítése

Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony ActionCam HDR-AS200V + vízálló tok

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

A tökéletes objektív

A fejlett CMOS Exmor R szenzornak és a BIONZ X képfeldolgozó processzornak köszönhetően csúcsminőségű felvételeket készíthet. A növelt fényérzékenység révén akár kedvezőtlen fényviszonyok esetén is tökéletes és zajmentes videókra tehet szert. Készítsen FullHD videót vagy lassított felvételt másodpercenkénti akár 240 képkocka rögzítésével. A látványos felvételek készítésében nagy látószögű objektív lesz segítségére, mely látómezeje akár a 170°-ot is elérheti.

Mindig borotvaéles kép

A fejlett SteadyShot digitális képstabilizátor gondoskodik a kép élességéről a különböző típusú elmosódások kompenzálásával. A remegést ellensúlyozó képstabilizátor hasznára válhat például koncertfelvételek készítésénél. A videók nem kevésbé fontos aspektusa a hangminőség. Jelen esetben a készülék elülső részén található két csúcsminőségű mikrofon fantasztikus kvalitású, sztereó hangzással ajándékozza meg.

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 
 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

Funkciókkal elárasztva

Az NFC és WiFi technológiák kombinációjával alkotásai mindössze egyetlen érintéssel megoszthatók. A rögzített tartalom tablet vagy telefon segítségével azonnal közzé tehető és nyomon követheti a nézőközönség visszajelzését. A kamera kezelőfelülete néhány alapvető szerkesztést is lehetővé tesz, például lassítás, gyorsítás és videóvágás. Kellemes meglepetés a "GPS Overlay"-el ellátott fájlok létrehozása, melyek helyhez kötött információkat jelenítenek meg lejátszás közben.

Robusztus, vízálló védőburkolat fotóállvány foglalattal

A védőburkolatnak köszönhetően a kamera 10 m-es mélységig vízálló, valamint ütésálló is. Ráadásul szennyeződésekkel és porral szemben is ellenálló, így az könnyen megbirkózik sárral, hóval, esővel és homokkal is. Ezen ActionCam kamera a mellékelt adapter segítségével állványra is rögzíthető.

 Sony ActionCamHDR-AS200V + podvodní pouzdro
 

Paraméterek

Kód:  OT170x8
Termékszám:  HDRAS200V.CEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20