Oldal frissítése

Sony ActionCam FDR-X3000R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony ActionCam FDR-X3000R

Tökéletes lencse

Tökéletes lencse

A fejlett Exmor R CMOS érzékelőnek és a BIONZ X képfeldolgozó processzornak köszönhetően csúcsminőségű felvételeket készíthetsz. A Full HD a múlté, készíts 4K UltraHD vagy slow motion felvételeket másodpercenként akár 240 képkocka rögzítési képesség mellett. A látványos felvételek készítésében a nagy látószögű és tűéles objektív segítségedre lesz, amely akár 170 fokos látószöget is képes megmutatni.

Mindig éles kép

A stabil képet a továbbfejlesztett Optical SteadyShot képstabilizátor teszi lehetővé, amely különböző elmosódottságokat kompenzál. A bemozdulás elleni stabilizálás is hasznos például egy élő koncert felvételekor. A felvétel szintén fontos része az audio komponens. Ebben az esetben sztereó hang kerül felvételre, a csúcskategóriás mikrofonnal pedig tökéletes eredményt érhetsz el.

Mindig éles kép
Készen áll mindennek

Bármire készen áll

A kicsi, de ellenálló test készen áll minden olyan buktatóra és időjárási viszontagságra, amellyel a filmkészítők találkozhatnak. A kamera vízálló. A zárt vízálló toknak köszönhetően pedig nemcsak víz alatt, de hóban vagy poros helyeken is filmezhetsz vele. Kalandjaidhoz GPS-adatok is rendelkezésedre állnak, és a felvételt akár élő internetes közvetítésen keresztül is megoszthatod.

Az ActionCam videokamera egyszerű működése

A Live-View távirányító segítségével távolról vezérelheted a kamerát. A távirányító vízálló kivitellel, valamint kényelmes gombbal rendelkezik, így nem fogsz lemaradni egyetlen pillanatról sem. A távirányítót kezedhez, ujjaidhoz vagy kormányhoz is rögzítheted.

Az ActionCam videokamera egyszerű működése

Paraméterek

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)
Kód:  OT170x3a
Termékszám:  FDRX3000R.CEN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20