Oldal frissítése

Sony 70-200 mm F2.8

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony 70-200 mm F2.8

A kompakt kialakítás sokoldalú teleobjektív SONY SAL-75200 célja az összes szerelmeseinek a sport fotózás, akciófelvételeket és gyönyörű élővilág. A közepes gyújtótávolság a gyújtótávolság alkalmas teleobjektív.Ez az objektív kiválóan blende F2.8 a teljes zoomtartományban 2,8násobného így lesz fotózni alacsonyabb ISO értéket, és elkerüli a zaj a képen. Kiváló eredményeket még gyenge fényviszonyok mellett is. Fényképezés lassú, alkonyatkor és kézzel támogatja az optikai SteadyShot. Az eredmény tiszta képek nagy színes kontraszt és az élesség.
A billentyűzár fókusz, gyújtótávolság korlátozások és fényképezési üzemmód beállításához nyereség középhaladó és haladó fotósoknak további felett a kamera. Az ultrahangos motor csendesen és gyorsan folyékonyan élességállítást és ragadja meg a gyűrűt, és óvatosan az élességet. Négy tagja a ED üveg és három aszférikus lencsetag életlenséget kiküszöbölő és a torzítás, biztosítja a gazdag részletek és a színek. Annak érdekében, hogy a képeket nem befolyásolja tükröződés vagy egyenes párhuzamos, akkor van egy anti-reflektív lencse felületét nanokristályos kezelést. Minimális fókusztávolság majd eléri a 1,2 m és a kör alakú lehetővé teszi, hogy szép indiszponált hatást.
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:
SONY szerelhető
Szűrő átmérő:
77 mm
Rekesz:
F2.8
Ekvivalens gyújtótávolság:
35 mm-es, amikor a fényképezőgépet, az APS-C szenzoros: 105-300
Látószög:
Csatlakoztatása után a kamera APS-C: 34 ° - 12,3 °
Aperture Blades:
9
Circular Aperture:
ANO
Min. rekesz:
32
Min. Fókusztávolság:
1,2 m
Max. nagyítás:
0,21
méretek:
87 x 196,5 mm (max. átmérő x hossz)
súly:
1340 g

Paraméterek

Bajonett

Bajonett Sony A

Tulajdonságok

Min. gyújtótávolság 70 mm
Max. gyújtótávolság 200 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/22
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/22
Maximális rekesznyílás 2,8
Szűrőátmérő 77 mm
Min. fókusztávolság 120 cm

Funkciók

Funkció Optikai stabilizátor
Kód:  OS030d3
Termékszám:  SAL70200G2.AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05