Oldal frissítése

SONY 65W 16V 6.5x4.4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SONY 65W 16V 6.5x4.4

Hálózati adapter (ellátás, töltő) Sony laptop. Alkalmas Fujitsu-Siemens illő tech. paramétereket.
output:
65W
Kimeneti feszültség:
16V
Terminal méret:
6,5 x 4,4 mm
méretek:
114x53x34mm
súly:
330 g
Balení neobsahuje síťovou šňůru 3 pin. Alkatrész adapter használható laptop modellek: Sony Vaio PCG-C PCG-GR, PCG-N, PCG-SRX, PCG-SR, PCG-TR, PCG-U, V-PCG, PCG-VX, PCG- X PCG-Z, PCG-1, PCG-3 PCG-4, PCG-5 PCG-6 PCG-7, PCG-8, VGN-B, VGN-G VGN-S, VGN-TT VGN-TXN, VGN-TX, VGN-U, VGN-UX, VGN-X, Y VGN-VGN-TZ, VGN-T, VGN-Y és a Fujitsu-Siemens Lifebook
Ez egy alternatív hálózati adapter, hogy hatásköre a laptop, ha a hálózathoz csatlakozik. Sérült adapter mindig változik, mint egy új energiaforrás apránként. Kínálunk pótlása az eredeti adapterek vannak rendelve a modellek a laptopok szerint kompatibilitás, ez elegendő ahhoz, hogy megtalálja azt az a modell és a rend, a "kosárba". 

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka Sony

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 1 ×
Kód:  NQ01276
Termékszám:  77011001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20