Oldal frissítése

Sony 20-70mm f/4

Ingyenes
szállítás boltjainkba
595 590 Ft

Sony 20-70mm f/4

SEL2070G G-szériájú ultraszéles, Full-Frame objektív

A Sony egy új, hihetetlenül éles, ultraszéles G-sorozatú objektívet dob piacra. A standard zoom és az állandó F4-es rekeszértékkel jobb képminőséget biztosít, különösen a Full-Frame tartalmak rögzítéséhez. A Sony FE 20-70mm F4 G újradefiniálja a standard zoom kategóriát az ultraszéles, 20 mm-től 70 mm-ig terjedő gyújtótávolságával. A kiváló minőségű kialakítás és az alkalmazott technológia ellenére a Sony G objektív kompakt és könnyű kialakítású. Ha terepen dolgozol, értékelni fogod a por- és nedvességállóságot.

A Sony FE 20-70 mm F4 G objektív legfontosabb jellemzői

G-sorozatú Full-Frame standard zoom objektív (SEL2070G)

Gyújtótávolság 20-70 mm állandó F4-es objektív rekeszértékkel

Digitális tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezve

A Sony objektív két AA (Advanced Aspherical) és három ED (Extra Low Dispersion) üvegelemmel rendelkezik

9 lamellás köralakú rekesznyílás által erősített bokeh hatás

Por- és nedvességálló

A Sony G-sorozatú objektív gyors és precíz autofókusszal rendelkezik

Fluor bevonattal ellátott, vizet, olajat és szennyeződést taszító elülső elem

Kényelmes vezérlés

Sony E bajonett

A Sony G objektív nagyszerű képminősége

Két AA elem (Advanced Aspherical) és három ED elem (extra alacsony szórású) használatával az objektív egyszerre képes korrigálni a kromatikus és a szférikus aberrációt, így nagyon magas optikai teljesítményt biztosít egészen a keret széleiig. A Sony FE 20-70mm F4 G objektívben a mély és lágy háttér elmosódását (bokeh) a 9 lamellás körkörös rekesznyílás és az optimális szférikus aberráció fokozza. Ez megkönnyíti a lenyűgöző felvételek készítését.

A Sony G objektív gyors és pontos autofókusszal rendelkezik

Az összetett kialakítású két lineáris XD (extrém dinamikus) motor jelenlétének köszönhetően gyorsabb és pontosabb fókuszálás érhető el fényképezés és videórögzítés közben. A Sony G ultraszéles látószögű standard zoomobjektívvel dolgozva nem maradsz le nagyszerű felvételekről.

Még az időjárás sem rontja el a felvételeket

Élvezd a tiszta képet minden időjárási körülmények között. A Sony FE 20-70mm F4 G objektív maximális rekesznyílása a teljes zoomtartományban állandó F4. Ez azt jelenti, hogy a fényerő akkor is megmarad, ha a fókusztávolság változik. A Sony objektív elülső elemét fluor bevonat védi, amely taszítja a vizet, az olajat és más szennyeződéseket. Ez a megoldás megkönnyíti a por és az ujjlenyomatok letörlését is.

Nagyszerű ergonómia és a Sony objektív tartóssága

A Sony FE 20-70mm F4 G objektív még akkor is lépést tart veled, ha kihívást jelentő körülmények között dolgozol. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak és a nedvességnek. A kényelmes és sokoldalú kezelőszervek a Sony G-t beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas partnerré teszik. A nagy látószögű standard zoomobjektív a fókuszálás során zoom-in és zoom-out funkcióval rendelkezik. A Sony FE 20-70mm F4 G egy jövőre tervezett objektív, amely lehetővé teszi, hogy kihasználd következő Sony fényképezőgéped funkcióit.

A Sony FE 20-70 mm F4 G objektív kezelőszervei

1. Fókuszgyűrű / 2. Fókuszrögzítő gomb / 3. Zoomvezérlő gyűrű / 4. Blendegyűrű / 5. Fókusz üzemmód kapcsoló / 6. Blendezároló kapcsoló / 7. Blendeütköző-kapcsoló

Paraméterek

Ajánlott

Márka Sony

Bajonett

Bajonett Sony E
Fényképezőgép típusa Tükör nélküli

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame
Objektív típusa Zoom
Min. gyújtótávolság 20 mm
Max. gyújtótávolság 70 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/4
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/4
Maximális rekesznyílás 22
Min. fókusztávolság 25 cm
Szűrő átmérője 72 mm

Funkciók

Funkció Por- és nedvességálló, Fix fényerő, Videóhoz (csendes motor)
Karbantartás típusa Automatikus
Fókusz technológiája Lineáris
Optikai stabilizátor Nem

Méret

Hossz 99 mm
Átmérő 72 mm

Tömeg

Tömeg 488 g
Kód:  OS030s1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SEL2070G.SYX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10