Oldal frissítése

Sony 2.5" HDD 2TB Černý

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony 2.5" HDD 2TB Černý

Elegáns tároló az adatok jön a Sony egy karcsú, fekete kivitel, alumínium kivitelben. Disk keresztül csatlakoztatott USB 3.0, amely kombinálva a szoftver Data Transfer Accelerator hajt adatátviteli sebesség a lehető legnagyobb sebességet. Ön élvezze a szórakoztató egyszerűen révén közvetlen kapcsolat nem csak a számítógépen, hanem a Blu-Ray Disc és a Sony konzolok PlayStation harmadik
A kapacitás a lemez egyenlő 2 TB és lemezek forognak 5400 rpm-en./ Min.Melyik a normális arány 2,5 "meghajtó. Az alacsonyabb sebesség azt jelenti, kevesebb energiafogyasztás, így nincs szükség külső tápegységre. Az algoritmus 256 bites AES titkosítás az adatok, amely képes megvédeni a lopás és visszaélés az általad választott jelszót. Ez a lemez akkor is kap szoftverek, amelyek nem az automatikus biztonsági mentés merevlemez tartalmát.
További információk:
kompatibilitás:
Microsoft Windows 7 / Vista / XP
Mac OS X 10.4 vagy újabb
Fájlrendszer:
NTFS

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (teljes) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 14 mm (1,4 cm)
Magasság 11,7 mm (1,17 cm)

Tömeg

Tömeg 310 g (0,31 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  JU300g
Termékszám:  HD-E2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20