Oldal frissítése

Sonos PLAY:3 Vezeték nélküli hangszóró - fekete

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sonos PLAY:3 Vezeték nélküli hangszóró - fekete

A Sonos a ?luxus elektronikát gyártó vezető  cégek egyike. Székhelye Santa Barbarában, a Kaliforniai Szilícium-völgyben található, amely köztudottan a világ legfontosabb technológiai központja. Talán ennek köszönhető, hogy a cég az átlagos hangszórókból forradalmian új kialakítású és fejlett technológiával rendelkező darabokat varázsolt.

A Sonos PLAY:3 modellje a kompakt hangszórók családjába tartozik, ám kis mérete ellenére is ajtót nyit a zenei szórakozás világára. Az iOS-hez és Androidhoz készült speciális alkalmazás segítségével a hangszórót akár okostelefonnal is távvezérelheted. Spotify-t, iTunes-t vagy az ezekhez hasonló alkalmazásokat kedveled? A Play:3 segítségével könnyedén hallgathatod kedvenc zenéidet bármelyik zenés applikáció segítségével. Ahhoz, hogy teljes mértékben le legyél nyűgözve, a Play:3 azt nyújtja számodra, amit megérdemelsz: minőségi és kristálytiszta hangzást. Kis méretei ellenére a hangszóró belseje kétutas hangsugárzó rendszert (külön magas- és közép-mély hangsugárzóval) valamint digitális D-osztályú erősítőt rejt. Az egyéb otthoni Sonos (vezeték nélküli) eszközökkel való tökéletes együttműködésnek köszönhetően lehetőséged van akár többszobás audiorendszer létrehozására is.
Műszaki jellemzők:
Funkciók:
Hangerőszabályozó, play / pause gomb
Kapcsolódás:
Közvetlenül a routerhez csatlakoztatva
Sonos BRIDGE-dzsel párosítva (vezeték nélküli kapcsolat)
Design:
Fekete
Kiegészítők:
Tápkábel
Hálózati kábel
Használati utasítás

Kód:  SON002
Termékszám:  PLAY:3 np3b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15