Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sonos BEAM 2nd Gen. fekete

4,7 45 értékelés
229 790 Ft

Sonos BEAM 2nd Gen. fekete

Kompakt, intelligens soundbar Dolby Atmos-szal

Dobd fel a szobádat a soundbarból áradó térhatású hangzással! A Sonos BEAM 2nd Gen. egy intelligens és kompakt soundbar Dolby Atmos támogatással. Telefonodról vezeték nélküli kapcsolaton keresztül streamelhetsz zenét, rádióadást, podcastokat vagy hangoskönyveket - bármit, ami csak az eszedbe jut. A Sonos alkalmazáson keresztül a Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar vezérlése könnyebb lesz, mint valaha. A lejátszást távirányítóval, hangvezérléssel, illetve Apple AirPlay 2-vel isszabályozhatod. A Sonos BEAM 2nd Gen. öt nagy teljesítményű hangszóróval rendelkezik. Elődjéhez képest a Sonos BEAM 2nd Gen. gyorsabb feldolgozást és HDMI eARC csatlakozást is kínál. A tervezés szempontjából pedig hasznos újdonság a perforált rács. 

A fekete Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar legfontosabb jellemzői: 

  • Kompakt, intelligens soundbar TV-hez, zenehallgatáshoz és még sok máshoz
  • A Sonos BEAM 2nd Gen. széles hangterjedelemmel és nagy felbontással rendelkezik
  • A térhatású hangzás érdekében támogatja a Dolby Atmos technológiát
  • A soundbar öt nagy teljesítményű hangszóróval (4 mélynyomó + 1 magassugárzó) és öt D-osztályú digitális erősítővel rendelkezik
  • A hangzás a Sonos alkalmazásban a Beszédminőség javítás funkcióval finomhangolható 
  • A Sonos alkalmazásban a basszus, a magas hangok és a hangerő a hangszínszabályzóval beállítható
  • Az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztenssel is használható
  • Csatlakozók: HDMI eARC, Ethernet
  • Támogatja az Apple AirPlay 2-t az Apple iOS 11.4 és újabb operációs rendszerekben
  • A Sonos BEAM 2nd Gen. a WiFi (802.11b/g/n/ac 2,4 vagy 5 GHz) hálózathoz csatlakoztatható

Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar tartozékai: 

  • Sonos Beam soundbar
  • Tápkábel (2 m)
  • HDMI 2.0 kábel (1,5 m)
  • Sonos optikai audio adapter

Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar lenyűgöző hangminőséggel és dizájnnal

A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbarban található chipset még tovább feszegeti a hangzás határait, és a virtuális térhatású hangzás érdekében új hangútvonalak létrehozását teszi lehetővé. A készülék megjelenése is javult, mivel a soundbar perforált rácsot kapott. A Sonos BEAM 2nd Gen. otthonodban így bárhol elhelyezhető, ahol ízlésesen és praktikusan egészíti ki a belső teret. A Dolby Atmos technológia segítségével úgy érezheted, mintha a tévéműsor vagy a film eseményeinekközéppontjában lennél, mivel  a Sonos soundbar olyan  technológiát alkalmaz, amely a hangokat térben is elhelyezi, hogy 3D-s hatást hozzon létre. A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar hangolásában Oscar-díjas hangmérnökök is közreműködtek. Ennek köszönhetően jobban értheted majd a filmben hallott  párbeszédeket,  és így teljes mértékben a történetre koncentrálhatsz. Ha a beszélt szöveget még érthetőbben szeretnéd hallani, például ha aszereplők suttognak, vagy ha cselekmény felgyorsul, akkor aktiváld az alkalmazásban a Beszédjavítás funkciót! A  Sonos soundbar egy másik erénye az Éjszakai hang funkció, amely ugyancsak  az alkalmazásban aktiválható. Ez a funkció csökkenti a hangos effektek intenzitását és felerősíti a halkabbakat. 

Tökéletességre hangolt soundbar

A soundbar nemcsak egy olyan eszköz, amely megnöveli a TV hangteljesítményét, hanem sokkal több annál. A Sonos BEAM 2nd Gen. segítségével a  kedvenc zenéid is lejátszhatod, hallgathatsz hangoskönyveket vagy podcastokat a kedvenc streaming szolgáltatásaidról. Mindezt részletgazdag, kifinomult, sztereó hangzásban.  A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbart Trueplay hangolási technológiával is felvértezték, így  a hangzást az adott helyiséghez tudja igazítani.A hangélmény így mindig a legmagasabb színvonalú lesz. 

A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar intuitív vezérlése 

A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar többféleképpen is vezérelhető. Ez a változatosság  a soundbar funkcióinak kezelését és beállítását a lehető legegyszerűbbé és legintuitívabbá teszi. Használhatod az alkalmazást, a TV távirányítóját, közvetlenül a soundbaron lévő érintőpanelt, vagy akár az  Apple AirPlay-t is. 

Sonos App - az ingyenes Sonos Radio aktiválásával testre szabhatod a Sonos BEAM soundbar beállításait. 

TV távirányító -  a soundbar vezérlése nagyon leegyszerűsödik, mivel könnyen párosítható a meglévő távirányítóval. 

Soundbar vezérlőpanel - a Sonos BEAM 2nd Gen. soundbaron a lejátszás ki/bekapcsolására vagy a hangerő szabályzására egy érintőpanel is rendelkezésre áll. 

Apple AirPlay 2 - Játszd le kedvenc zeneszámaidat közvetlenül az iPhone-ról, Macről vagy iPadről, és Sirit is bátran megkérheted például a hangerő beállítására. 

Egyszerű beállítás hangvezérléssel

Mindössze két kábel és néhány percnyi munka szükséges ahhoz, hogy élvezhesd a prémium minőségű hangzást. A Sonos BEAM 2nd Gen. soundbar megfelelő beállítása  az alkalmazásban található részletes utasítások segítségével történhet. A soundbar könnyedén a mindennapi élted részévé válhat, mivel közvetítő szerepet tölthet be az otthonodban található okos eszközökkel való kommunikációban.  A Sonos BEAM 2nd Gen. segítségével megkérheted az Amazon Alexát vagy aGoogle Assistantet, hogy nézze meg az üzeneteidet, állítsa be az időzítőt és még sok minden mást is. 


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI, LAN (RJ-45)
Vezeték nélküli funkciók Wi-Fi, Multiroom, AirPlay

Karakterisztika

Sávok száma Szélessávú

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC, Hangsegéd, Mikrofon
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital
Streaming szolgáltatások Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium
Vezérlés Kijelző, iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 10 cm
Mélység 65,1 cm
Magasság 6,86 cm

Tömeg

Teljes tömeg 2,88 kg

Szín

Szín Fekete

Bemenetek

HDMI 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×
Kód:  SON005a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BEAM2EU1BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05