Oldal frissítése

SOMAT All in 1 120 db

5,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SOMAT All in 1 120 db

A konyhát mosogatógéppel felszerelte, és fontolja meg, hogy mit vásároljon? Ezután ne habozzon, és próbálja meg a Somat All-ot 1 120 tablettában. Ez a kényelmes csomagolás olyan mosogatógép-tablettákat tartalmaz, amelyek már 40 ° C-on eltávolítják a forró villanásokat és minden egyéb kellemetlen foltot . Egy tabletta mindent megtalál a tökéletesen tiszta és fényes ételekhez. A Somat All in 1 mosogatógépnek köszönhetően könnyedén enni tökéletes mosást.

A Somat All in 1 Washer Tablet főbb jellemzői

  • A tabletták alaposan mossák az edényeket
  • A készítmény 40 ° C-on hatásos
  • A Somat megtisztítja a legnagyobb égési sérüléseket is
  • A fülek só- és öblítőszer-funkciók
  • Ő képes lesz kezelni a zsírt
  • A Somat tabletta az üveg tisztaságát tartja
  • A csomag 120 tablettát tartalmaz

Somat All in 1 nyolc funkcióval

A Somat tabletta kiváló tisztítószerként kiváló tisztaságot garantál. A mosogatógép tabletta is védi az üveget a korróziótól. Tökéletesen küzdenek a tea- és kávéfoltokkal, és az öblítőszerű ragyogási funkciójuk van. A sófunkció védi az edényeit a vízkő lerakódásoktól. A Somat All in jó illatú, már 40 ° C-on működik, és gyorsan oldódik.

Összetétel:
5-15% oxigénalapú fehérítőszerek, foszfonátok, polikarboxilátok, <5% nemionos felületaktív anyagok, enzimek, parfüm (benzil-alkohol, citrál, limonén).

Használat és tárolás:
Vegye ki a tablettát a védőfóliából, és tegye a mosogatógépbe. A csomagolást mindig jól zárja le. Tárolja sötétben és hűvös. A csomagoláson történő gyártás időpontjától számított legfeljebb 2 évig használható.
 

Paraméterek

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint 3 az 1-ben
Kód:  MYC197
Termékszám:  9000101309089
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20