Oldal frissítése

Solo Sag Harbor Briefcase Blue 15.6 laptop táska

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Solo Sag Harbor Briefcase Blue 15.6 laptop táska

Hatékony, elegáns, stílusos és divatos. A kék színű  Solo Sag Harbor Briefcase laptop táska 15,6"-os képátlóig biztonságban tart minden notebookot. A notebookok számára egy teljesen párnázott rekesz áll rendelkezésre, amelyben biztonságosan elhelyezhető. A táska belsejében egy speciális zseb is található, amely iPad, esetleg táblagép tárolására alkalmas. A cipzáras elülső részben egy praktikus tartó található, amelyre kulcsait is fel tudja akasztani. További apróságokat helyezhet az elülső illetve oldalsó zsebekbe. A kényelmes hordását a minőségi kialakítású tartók, illetve az erős, állítható hosszúságú vállpánt biztosítja, amely akár le is vehető. További utazásai során a hátsó pánt is tökéletes kényelmet biztosít, amelynek segítségével a táskát egyszerűen hozzá lehet kapcsolni a nagyobb poggyászokhoz. A Solo Sag Harbor Briefcase laptop táska precíz kidolgozottsággal, jó minőségű anyagokkal és stílusos design-nal büszkélkedhet, tökéletesen beillik a városi életmódba. 

A Solo Sag Harbor Briefcase Blue laptop táska főbb jellemzői

  • Teljesen párnázott notebook rekesz akár 15,6"-os képátlójú notebookok számára
  • Belső zseb iPad / táblagép számára
  • Egy elülső praktikus tartó, amelyre kulcsok is akaszthatóak
  • Stílusos, elegáns és modern design
  • Hordható kézben vagy vállon keresztül
  • Levehető, állítható hosszúságú vállpánt
  • Méretek: 32,5 x 52 x 18,2 cm

Ismeri a Solo-t?

A New York-i luxus táskagyártó jó minőségű termékeivel és megfizethető áraival vált híressé. A Solo-t modern design, és a jó minőségű, precízen kidolgozott anyagok fémjelzik. Az eredeti termékek nagy népszerűségnek örvendenek világszerte.

 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 18,2 cm
Szélesség 52 cm
Magasság 32,5 cm

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Kék
Kód:  SOA05
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  EXE340-5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05