Oldal frissítése

Solo Mission Briefcase Black/Red 15.6"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Solo Mission Briefcase Black/Red 15.6"

Minőségi, elegáns és divatos. A fekete Solo Mission Briefcase laptop táska 15,6" méretű készüléket is veszélytelenül tárol, teljesen párnázott rekesszel, mely teljes biztonsággal zárható le. Rendelkezik továbbá egy speciális iPad vagy tablet zsebbel a beltérben. Személyes adatai védelméért az RFID zseb felelős, mely a hitelkártyákat és dokumentumokat védi. A fogantyú biztosítja a kényelmes szállítást, a szilárd, állítható vállpánthoz hasonlóan, mely eltávolítható. A tökéletes kényelmet a hosszú utak során a hátsó pánt biztosítja majd, mellyel könnyen csatolható nagyobb bőröndökhöz is. A Solo Mission Briefcase a precíziós kidolgozás, minőségi anyagok és stílusos design kombinációja, tökéletesen illeszkedve a városi életmódhoz.

A Solo Mission Briefcase Black/Red főbb jellemzői

  • Teljesen párnázott 15,6" notebook rekesz
  • Belső zseb iPad / tablet készülékekhez
  • RFID adatvédelmi zseb - biztonságosan védi személyes adatait, így hitelkártyáját, személyi igazolványát és útlevelét is
  • Mágneses lezárás az elülső lenyúló részen
  • Elegáns és modern design
  • Lehetőség kézben vagy vállon történő szállításra
  • Hosszirányban állítható és levehető vállpánttal
  • Méretek: 33,8 x 52 x 15,6 cm

Ismeri a Solo-t?

A New York-i luxustáska-gyártó a minőségi, ámde kedvező árú termékekről ismert. A Solo egyszerűen kombinálja az egyedülálló aktuális design-t és a kiváló minőségű, precíziósan feldolgozott anyagokat. Az eredeti termékek nagy népszerűségnek örvendenek világszerte.

 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 15,6 cm
Szélesség 52 cm
Magasság 33,8 cm

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  SOA11
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  PRO300-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10