Oldal frissítése

Solo Irving Táska Fekete 15,6"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Solo Irving Táska Fekete 15,6"

Időtlen, wlegáns és trendi. A fekete színű Solo Irving táska biztonságosan képes tárolni a 15.6" méretű laptopokat. A táska belső része cipzárral zárható és teljesen párnázott, így maximális védelmet nyújt számítógépének. A táska belsejében egy kisebb zseb is található iPad vagy egyéb tablet készülék számára. Az elülső cipzáros zseb az apróságok tárolására szolgál. A kényelmes viseletet a minőségi fogantyú, és a lágy állítható méretű vállpánt garantálja. A tökéletes kényelem kedvéért a hosszabb utazások során a hátsó tépőzárnak köszönhetően könnyen bőröndjéhez erősítheti a notebook táskát. A Solo Irving laptop táska a precíz kidolgozás, a minőségi anyaghasználat és a stílusos dizájn kombinációja, mely tökéletesen beleillik a városi életstílusba. 

 

A Solo Irving Fekete Laptoptáska főbb jellemzői

  • Teljesen párnázott notebook rekesz 15,6" méretű laptopokhoz zárható cipzárral
  • Belső zseb iPad / Tablet számára
  • Elülső zseb az apróságok számára
  • Stílusos, elegáns és időtálló
  • Kézben tartva és vállra téve is hordható
  • Méretek: 34,8 × 43 × 6,1 cm

Ismeri a Solo-t?

Luxustáska készítő vállalat Ney Yorkból, mely híres a minőségi termékekről megengedhető áron. A Solo finoman kombinálja a könnyűséget az egyedi modern stílussal és minőséggel precízen kidolgozott anyagokból. Az eredeti termékei rendkívül népszerűek szerte az egész világon.

 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 6,1 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 34,8 cm

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  SOA03
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  EXE150-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05