Oldal frissítése

Solo Duane Hybrid Briefcase Gray, 15.6"

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Solo Duane Hybrid Briefcase Gray, 15.6"

Időtlen és elegáns design, hátizsákként is funkcionáló kialakítás. A Solo Duane Hybrid Briefcase Gray megbízhatóan tárol egy 15.6"-es laptopot. A notebookok számára a belső rekesz teljesen kipárnázott. A belső speciális zsebben könnyedén elfér egy iPad vagy egy tablet. Az egyik elülső, cipzáros rekesz egy praktikus rendező is egyben, amelybe elrejtheted kisebb dolgaidat anélkül, hogy összekeverednének. Alakítsd át egyszerűen táskádat egy hátizsákká - a vállpántok megtalálhatók a táska hátulsó zsebében. Ezáltal a Solo Duane Hybrid Briefcase-t háromféleképpen is hordhatod - a válladon, a kezedben vagy a hátadon hátizsák formájában. A kényelmet biztosítják a párnázott vállpántok. A Solo Duane Hybrid Briefcase laptop táska a precíz kivitelezés, a minőségi anyagok és a stílusos design kombinációja, amely tökétesen beleillik a városi életmódba.

A Solo Duane Hybrid Briefcase Gray laptop táska főbb jellemzői

  • Párnázott rekesz laptopoknak 15,6"-ig
  • Belső iPad/tablet zseb
  • Elülső zseb, praktikus rendezővel
  • Két elülső zseb a gyors hozzáféréshez
  • Elegáns és modern kialakítás
  • Hátizsákként is funkcionálhat
  • Párnázott vállpántok
  • Eltávolítható és állítható hosszúságú vállpánt
  • Méretek: 34,8 × 43 × 6,1 cm

Ismered a Solo-t?

A híres New York-i, táskákat készítő cég minőségi termékeiről és megfizethető árairól ismert. A Solo kombinálja az egyedien modern design-t és a kiváló minőségű, precízen feldolgozott anyagokat. Eredeti termékeik a világ minden táján nagy népszerűségnek örvendenek.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 6,1 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 34,8 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  SOA14
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  UBN310-10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10