Oldal frissítése

Solis Swiss Perfection, fekete

38 990 Ft

Solis Swiss Perfection, fekete

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A közismert Solis gyártó által készített hajszárító remek választás, hogy ezt megvalósítsd. Elvarázsol gyengéd és kíméletes hajápolással. A hajszárító precíziós kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor. Az ötletes kialakítású styling szűkítő nagy sebességű légáramlást biztosít, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál.

Hajszárító Solis Swiss Perfection, fekete Oldalnézet
Hajszárító Solis Swiss Perfection, fekete Oldalnézet

A népszerű Solis Swiss Perfection, fekete hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A híres Solis hajszárító ápolja és kordában tartja a hajat
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor
  • Kábelhosszúság: 2,8 m
  • Színe: fekete

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A közismert Solis hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A közkedvelt Solis hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. Utolsó lépésként remek választás a hideg levegő gomb, amely rögzíti a frizurát, ugyanakkor nem melegíti túl és nem károsítja.

Hajszárító Solis Swiss Perfection, fekete Oldalnézet

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,8 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  SOFNV672
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  968.67

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20