Oldal frissítése

SOGO easyCOOK SS-14565-höz

4,8 8 értékelés
156 290 Ft

SOGO easyCOOK SS-14565-höz

Fejleszd kulináris kreativitásod, és találj ki új recepteket az új SOGO easyCOOK SS-14565-höz konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral szerelték fel, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. A motor teljesítménye könnyedén állítható 12 lehetséges sebességi fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. A középoszlopos mozgás során, amikor is a hozzávalók keverése közben a habverő saját tengelye körül forog, a robotgép nagyszerű végeredményt biztosít. A konyhai robotgépet ellátták egy tágas tállal, melynek űrtartalma 3,5 l, amely tökéletesen megfelel minden többszemélyes háztartás számára. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A tartós SOGO konyhai robotgép külalakját fehér szín egészíti ki.

Konyhai robotgép SOGO easyCOOK SS-14565-höz Lifestyle
Konyhai robotgép SOGO easyCOOK SS-14565-höz Jellemzők/technológia

SOGO easyCOOK SS-14565-höz konyhai robotgép fontosabb jellemzői

  • A strapabíró SOGO konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1000 W teljesítményű motorral látták el
  • 12 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • Klasszikus középoszlopos keverés
  • A keverőtál térfogata 3,5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását a pulzáló funkció biztosítja
  • Igény szerint állíthatjuk be a megfelelő munkatempót, köszönhetően a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Fehér szín dobja fel a készülék megjelenését

Az ügyes SOGO easyCOOK SS-14565-höz konyhai robotgép tulajdonságai

A remek SOGO konyhai robotgépnek köszönhetően mesterévé válhatsz a különféle fogások elkészítésének. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is nagyon egyszerűen készíthetünk vele. Nagyszerűen előkészíti a különféle tésztákat, gondoskodva arról, hogy azok kellően könnyűen és levegősek legyenek. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját. Egyéb hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nagyszerűen alkalmas levesek, zabkása és tápanyagban gazdag, egészséges turmixok előállítására, emellett dióféléket vagy jeget is darálhatunk vele. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket.

Konyhai robotgép SOGO easyCOOK SS-14565-höz Tartozékok
Konyhai robotgép SOGO easyCOOK SS-14565-höz Jellemzők/technológia 2

Próbáld ki a remek SOGO konyhai robotgép extra funkcióit

Eme SOGO easyCOOK SS-14565-höz konyhai robotgép beleillik minden konyhába. A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását. A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. Ezen SOGO Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Konyhai robotgép SOGO easyCOOK SS-14565-höz ...

A tartós SOGO konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, spatula, mixerfej, kétoldalas korong, dagasztókar, habverő és habverő kar és 1 szeletelő korong. A tartozékok széles választéka biztosítja, hogy ezen SOGO easyCOOK SS-14565-höz konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, így lehetőségünk van helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

műanyag

Méretek:

40 × 25 × 35 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

9,2 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Turmix feltét, Spatula, Mixerfej, Kétoldalas korong, Dagasztókar, Habverő, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 3,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Középoszlopos
Sebességfokozatok 12
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 35 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 40 cm
Tömeg 9,2 kg

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SOGKR919
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SS-14565

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20