Oldal frissítése

Soehnle Winter Magic

4,5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Soehnle Winter Magic

A Soehnle Winter Magic egy fahéj illatú aromaolaj, amely egész otthonod belengi. Bármely típusú aroma lámpákba valamint Soehnle márkájú légfrissítőkbe ideális. A fahéj domináns illatával rendelkező varázslatos tél aroma kellemes hangulatot teremt otthonodban. Magas koncentrációjának köszönhetően csupán 1-2 csepp elegendő ahhoz, hogy kellemes és intenzív illatot érj el. Az  üvegcse gyermekbiztonsági zárral rendelkezik a nemkívánatos használat megelőzésének érdekében. A Soehnle Winter Magic érzéki illatának köszönhetően kellemes hangulatot teremt, bárhol is használod.

A Soehnle Winter Magic illóolaj legfontosabb jellemzői

  • Illóolaj fahéj aromával
  • A Soehnle aroma lámpákhoz és légfrissítőkhöz tervezték
  • A Soehnle Winter Magic illóolaj az egész helyiséget betölti
  • Az illat eléréséhez használj 1-2 csepp olajat
  • A Soehnle Winter Magic üvegcse gyermekzárral rendelkezik
  • Térfogat: 10 ml

Keverd az eredeti és egyedi illatokat

A nyugtató Soehnle Winter Magic illat önmagában is egyedi illatot teremt. A teljesen egyedülálló illat elérése érdekében az egyes Soehnle illatolajok keverhetők egymással. Több aromát használva teljesen egyedi és kivételes illatot kreálhatsz a nyugtató és pihentető hatás növeléséhez.

Használat:
Az intenzív illat elérése érdekében elegendő 1 - 2 csepp Soehnle  Winter Magic illatolajat tenned az aroma lámpa víztartályába.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 10 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Olaj

Tulajdonságok

Felhasználás Aromalámpák
Aroma Fahéj
Űrtartalom 10 ml
Kód:  SOEWI010
Termékszám:  68061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20