Oldal frissítése

Soehnle Torino

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Soehnle Torino

Nem gond megteremteni a kellemes illatot otthonodban vagy az irodában. Ezzel az elegáns Soehnle Torino aroma diffúzor készülékkel ez csodásan megvalósítható. Igazi oázist teremt, ahol jól érzed magad, és relaxálhatsz. A diffúzor időtlen designjával díszíti is a belső teret. Keskeny kialakításának köszönhetően polcon vagy ablakpárkányon is elhelyezhető, és színes LED világítással rendelkezik. Víztartálya 100 ml térfogatú, a készülék üzemideje akár 4 óra. Méretei: 15,2 x 18 x 11 cm.

Főbb jellemzői

  • Stílusos aroma diffúzor készülék
  • Változó színű LED világítás
  • Egy szín is beállítható
  • Rejtett világításkapcsoló gomb
  • Ultrahangos technológia
  • Víztartály térfogata: 100 ml
  • Üzemidő akár 4 óra
  • Méretei: 15.2× 18 × 11 cm

Technológia

Az egyedi aroma diffúzor csodás világítása öt színben változik, de a készülék alján található rejtett világításkapcsoló gombbal kiválaszthatsz és beállíthatsz egy színt is. A készülékhez ajánlott a közvetlenül erre a célra gyártott Schoenle olajok használata. A diffúzor olyan modern, ultrahangos technológia alapján működik, amely egyenletesen oszlatja el az illatanyagokat a levegőben. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Funkciók LED világítás
Színek száma 5
Szín Fehér
Kód:  LEIAR001
Termékszám:  68086
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10