Oldal frissítése

Soehnle Pharo 200 63350

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Soehnle Pharo 200 63350

Ez a különleges, nagy LCD kijelzővel ellátott digitális mérleg hatékony társad lesz egészségügyi állapotod figyelésében. A Soehnle Pharo ötvözi magában az eredeti designt, a magas minőséget és a precíziós működést. Teherbírása 200 kg, ami jóval az átlagos felnőtt testsúly felett van. A testsúlyon túl képes a víz-, és testzsírtartalmat, valamint az izomtömeget is mérni és jelezni. A mérleg egyszerűen használható, és automatikusan bekapcsol, ha ráállsz. Személyes adataid is egyszerűen beállíthatod az egyszerű menünek hála. Memóriájában 8 különböző ember méréseit tárolhatod, így adataid megoszthatod barátaiddal és családoddal. Tartsd szemmel súlyod, és figyelj oda egészségedre is! 

Tulajdonságok

  • Digitális kijelző
  • 42 mm-es betűinek hála a kijelző könnyen olvasható
  • 100 grammos pontosságú mérés 
  • Terhelhetőség: 200 kg
  • Víz-, és testzsírtartalmat, valamint az izomtömeget is méri
  • Könnyen kezelhető
  • 8 fős memória
  • Biztonsági üveg

Testzsírtartalom mérése

Neked nem csak a külső számít, ezért szeretnéd tudni azt is, hogy mi van a testeden belül? Érdekel, hogy testedben a víz vagy a zsír a több? Duzzadtnak érzed végtagjaid? Nem vagy biztos benne, hogy onnan fogysz, ahonnan kellene? A mérleg nem, kor és magasság alapján meghatározza a víz-, és testzsírtartalmad, valamint az izomtömeged is. Ezeket az információkat bármilyen korosztály tagjai értékelni fogják. A mérleg által biztosított információk nagy segítségedre lesznek az egészséges életmódhoz vezető úton. 


Scale típusa:
Digitális, elemző
Terhelhetőség:
200 kg
Anyag:
Biztonsági üveg, műanyag
Tápellátás:
Elem (2 x 3 V)
Garancia:
5 év
Méretek:
33,7 x 31,7 x 3,2 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 200 kg

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg
Kód:  EAN8107e
Termékszám:  63350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20