Oldal frissítése

SodaStream Terra Red

4,7 32 értékelés
32 790 Ft

SodaStream Terra Red

 SodaStream Terra Red szódakészítő

SodaStream Terra Red szóda készítő

Prémium SodaStream TERRA

Készíts ízletes üdítőt otthon, másodpercek alatt. Egyszer és mindenkorra búcsút mondhatsz a nehéz palackok cipelésének a boltból, és a műanyag vég nélküli kukákba hordásának. A SodaStream TERRA Red készülékkel egyszerűen és stílusosan, egy ergonomikus gombnyomással elkészítheted kedvenc szénsavas italodat. ráadásul anélkül, hogy áramot vagy elemeket fogyasztanál. Még az igényes felhasználók is értékelni fogják a készülék modern, időtlen dizájnját. Matt piros színe és kerek formája elegáns, és garantáltan illeszkedik minden konyhába. Kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen elhelyezhető a konyhaszekrény alatt, ahol mindig készen áll egy finom szóda elkészítésére.

SodaStream Terra Red szóda készítő

A buborékok intenzitása és a SodaStream ízek választéka az igényeidnek megfelelően

Szereted a nagyon szénsavas üdítőket, vagy inkább a buborékok finomabb intenzitását kedveled? Attól függően, hogy hányszor nyomod meg a SodaStream TERRA Red tetején lévő gombot, meghatározhatod, hogy a szénsavas ital mennyire lesz telített, és tökéletesen az ízléséhez igazíthatod. Egyszerűen, pillanatok alatt készíthetsz el egy friss, enyhén, közepesen vagy erősen pezsgő szódát. Ráadásul a számos SodaStream-íz közül akármelyiket hozzáadva tökéletes üdítőitalt készíthetsz a család vagy a barátok számára. Választhatsz kedvenc Pepsi, Mirinda, 7up, energiaital, jeges tea és Mojito ízek közül.Ha a szódához gyümölcsdarabokat és jeget adsz, finom házi limonádét készíthetsz, amely biztosan felfrissít a forró nyári napokon.

SodaStream Terra Red szóda készítő

Frissítő szénsavas víz egyszerű elkészítése otthon a SodaStream Terra Red segítségével

A SodaStram TERRA Red segítségével bárhol elkészítheted kedvenc italodat otthon vagy a kertben, például egy baráti grillpartin. Egyszerűen tölts csapvizet a könnyű, 1 literes, BPA-mentes műanyag palackba.Ezután csavarás nélkül pattintsd be a palackot a készülékbe, és máris kezdhet gyöngyözni az ital. A karbantartása még egyszerűbb, csak tedd be a mosogatógépbe, amely minden munkát elvégez helyetted, és máris újra használhatod. A praktikus palackhoz automatikusan kapsz egy kupakot is. Így akár egy kirándulásra vagy munkába is magaddal viheted a saját készítésű szódavizedet. Ha bármiben segítségre van szükséged, a SodaStream.cz weboldalon elérhető egy praktikus videós útmutató, ahol lépésről lépésre mindent elmagyaráznak.

SodaStream Terra Red szóda készítő

A patron könnyen cserélhető

A megvásárolt készlet tartalmaz egy SodaStream TERRA Red készüléket, egy 1 literes műanyag palackot, egy kupakot és egy CO2 étkezési gázzal töltött palackot. Ezzel a palackkal akár 80 liter szódát is készíthetsz (1 literenként 2,99 CZK költséggel). Elhasználódás után a QuickConnect szabadalomnak köszönhetően csavarás nélkül, egyszerűen cserélhető.A használt patront kényelmesen leadhatod a Cseh Köztársaság több mint 3000 pontján, ahol új patront kapsz, és csak az újratöltésért kell fizetned. Kedvenc finom üdítőd elkészítése hatékony, gyors, praktikus, ráadásul pénzt is megtakarítasz.

SodaStream Terra Red szóda készítő

Legfontosabb jellemzői- SodaStreamTerra Red

  • Modern megjelenésű készülék
  • Választható buborékintenzitás - enyhe, közepes és erős
  • Egyszerű bepattintható palack rögzítés
  • QuickConnect gyors rögzítési rendszer becsavarás nélkül
  • 1 liter szénsavas víz 2,99 CZK-tól
  • Nem kell csatlakoztatni az elektromos hálózathoz

A csomag tartalma SodaStream Terra Red:

  • TERRA Red termék
  • BPA-mentes, mosogatógépben mosható egyliteres vizes palack
  • 1 CO2-élelmiszeripari palack, 80 liter szódavíz elkészítésére alkalmas

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása Bekattintással
Palack/palackok űrtartalma 1 l
Palack típusa Fuse

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga Műanyag
Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Patron kapacitása 80 l
Patron befogása Bekattintással
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Vörös

Csomagolás

Csomag tartalma Patron CO2-vel, Palack
Palackok száma csomagonként 1

Méret & súly

Tömeg 2,5 kg
Kód:  SODVS255
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Terra Red výrobník
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10