Oldal frissítése

SodaStream Palackok Tropical Edition 2 db Sziget + Ananász-Kókusz és Mangó-Kókusz ízek

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Palackok Tropical Edition 2 db Sziget + Ananász-Kókusz és Mangó-Kókusz ízek

Van otthon SodaStream készüléked, és új ízeket keresel? Próbáld ki a TROPICAL limitált kiadást. Ebben a limitált kiadású csomagolásban a két új ízen kívül 2 Jet típusú, 1 literes űrtartalmú palackot is találsz trópusi sziget designnal. A palackok BPA-mentes, egészségre ártalmatlan anyagokból készültek, és ismételten felhasználhatóak. A palackok kompatibilisek a SodaStream Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Revolution és Power adagolókkal. A palackok élettartama néhány év, a lejárat dátuma fel van rajtuk tüntetve. Mosogatógépben nem moshatóak. Légy az elsők között, akik megkóstolják a távoli trópusok zamatát - az Ananász-Kókusz és a Mangó-Kókusz ízeket. Minden bizonnyal elnyeri tetszésed az egy literes házilag készített szénsavas ital ára is, amely kb. 30 Ft.

A SodaStream Palackok Tropical Edition 2 db Sziget szett főbb tulajdonságai

  • A Tropical Edition palackok egészségre ártalmatlan, BPA mentes műanyagból készültek
  • A Tropical Sziget palackok korlátozott számban kerültek piacra
  • A palackok élettartama néhány év
  • Ananász-Kókusz és Mangó-Kókusz ízek
  • Valódi kókuszvizet tartalmaz
  • Egy csomagolásból 9 palacknyi ital készíthető

Limitált kiadású TROPICAL ízek

Ebben a limitált SodaStream TROPICAL kiadásban speciális Ananász-Kókusz és Mangó-Kókusz ízek találhatóak. Ez az íz egzotikus jellegű, és valódi kókuszvizet tartalmaz, amely pozitív hatással van az emberi szervezetre. Válaszd a trópusi, Közép-Amerikából származó ananász ízét vagy az édes, Dél-Ázsiából származó mangót. A TROPICAL limitált kiadás receptúrája kifejezetten a színsavval dúsított vízhez készült, nagyon koncentrált állapotban csomagolt. Egy csomagolásból 9 palack ízletes SodaStream ital készíthető, amely által legyőzhető a borongós időszak, te pedig elmerülhetsz a napfényes trópusi világ egzotikus légkörében.

A SodaStream TROPICAL színsavas ital készítése

A TROPICAL ízei kimondottan a színsavval dúsított vízhez lettek kifejlesztve. Az ajánlott adagolás 1:19, amely egyszerűen kimérhető a szörp kupakjával. Amennyiben az édesebb italokat kedveled, válassz gyengébb higítást. Az ízt mindig a kész italba kell adagolni, hogy a ragadós szörp ne kerüljön a készülékre, és csakis tőled függ, hogy Ananász-Kókusz vagy Mangó-Kókusz ízeket választasz. A terméket allergiában szenvedők is fogyaszthatják, ugyanis nem tartalmaz allergéneket.

A csomagolás tartalma:
440 ml TROPIC Ananász-Kókusz íz
440 ml TROPIC Mangó-Kókusz íz
2 db Jet palack Trópusi sziget

Édesítőszerek:
cukor, fruktóz, maltodextrin (az energiaitalokban és sporttáplálékban használt cukor helyettesítője)

Energiaérték:
100 ml kész italban 69 kJ / 16,5 kcal


 

Kód:  SODTR008
Termékszám:  98030819
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05