Oldal frissítése

SodaStream Jet pasztell zöld

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Jet pasztell zöld

Óvd a környezetet és a hátadat! Ints búcsút a boltokban kapható, nagyméretű műanyag palackok cipelésének. Mostantól könnyedén elkészítheted saját szódádat otthon, pontosan úgy, ahogy Te szereted. Nem szereted az ízesítetlen, natúr szóda ízt? Válassz a temérdek szóda ízesítés és szirup közül, hogy megtaláld kedvenc ízeidet. A SodaStream működése rendkívül egyszerű, így mindenféle nehézség nélkül használhatod, vagy használhatják gyermekeid - elősegítve továbbá egészséges italfogyasztási szokásaikat. Az italok előállítása rendkívül szórakoztató! A SodaStream szódakészítő a konyhai dekorációd újabb eleme lehet. Válassz egy olyan dizájnt és színt amely tökéletesen illeszkedik más háztartási berendézeidhez, és konyháddal tökéletes harmóniát alkot.

Miért olyan nagyszerű?

  • Készíts szénsavas italokat egyszerűen
  • Gyermekek is könnyedén használhatják
  • Rengeteg elérhető színkivitel és dizájn
  • Otthonod stílusos, nagyszerű kiegészítője
  • Környezetbarát
  • Szabályozható CO2-intenzitás
  • Szórakoztató termék, amely jó hatással van gyermekeid italfogyasztási szokásaira

A SodaStream egy életstílus!

Nem közömbös számodra bolygónk jövője? Járulj hozzá a hulladék előállítás csökkentéséhez! A SodaStream segítségével, mindösszesen egy gombnyomással, 30 másodperc alatt készíthetsz frissítő, szénsavas italokat. Nincs szükség műanyag üvegekre vagy palackokra. Ezáltal otthonod környezet lenyomata 100-szor kisebb lesz! A SodaStream működése továbbá teljes mértékben a mechnaikai alapelvekre épül, így nincs szükség elemekre - tehát a készüléknek nincs fogyasztása. Az italok előállítása során teljesen testreszabhatod a buborékok mennyiségét, az ízvilágot, így saját ízlésed alapján készítheted el italaidat.
Mindezt rendkívül egyszerűen és könnyedén! Töltsd tele az üveget hideg csapvízzel és nyomd meg a gombot, hogy feltöltsd azt szénsavval. Ezután csak tőled függ, hogy használsz-e bármlyen szirupot az ízesítéshez.

A limitált kiadású JET PASTEL egy olyan önálló gyártó, amely közismert egyszerű és elegáns dizájnjáról. A pasztell zöld szín minden bizonnyal tökéletesen illeszkedik majd otthonodba.

A csomag tartalma:
1 × szóda készítő
1× CO2  patron
1 x speciális, nyomásálló műanyag palack

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  EAN4147p3
Termékszám:  42001799
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05