Oldal frissítése

SodaStream Jet Pastel fehér + palack + EPER, KERTI GYÜMÖLCS, MÁLNA ízpatronok

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream Jet Pastel fehér + palack + EPER, KERTI GYÜMÖLCS, MÁLNA ízpatronok

A SodaStream Jet Pastel fehér szódagép nagyszerű háztartási segédeszköz szóda és szénsavas italok készítéséhez. Fényűző fehér megjelenéssel rendelkezik, amely bármely konyha gyönyörű designelemévé teszi. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan frissítő szénsavas italokat készíthess, így biztosíthatod, hogy az egész család megfelelő ivási rendet tarthasson be. Az ital elkészítése egyszerű, egy gombnyomással beállíthatod, hogy mennyire legyen szénsavas az ital. A készülék nagy előnye, hogy mechanikus elven működik. Így nincs szükség elemekre, és nincs áramfogyasztása sem. A csomagban a szódagépen kívül 3 műanyag italos palackot és eper, erdei gyümölcs és málna szörpöket találsz.

A Sodastream Jet Pastel fehér + palack+ eper, erdei gyümölcs és málna szörpök készlet főbb jellemzői

  • Szódagép teljes felszereléssel
  • Szóda és szénsavas italok egyszerű és gyors készítése
  • Meghatározhatod a pezsgés intenzitását egy gomb megnyomásával
  • A Sodastream Jet Pastel fehérnagyon halkankészít szódát
  • A csomag 3 db 1 literes palackot és 3 szörpöt is tartalmaz
  • Színkivitel: fehér

A SodaStream Jet Pastel fehércsodálatos szénsavas vizet készít

A SodaStream Jet Pastel készülék birtokában nem kell foglalkoznod palackok és palackozott víz cipelésének kellemetlenségeivel, és nem kell foglalkoznia azzal a problémával sem, hogy mit kezdj az üres PET-palackokkal, amelyek nagyon megterhelik a környezetet. Az ital elkészítésének költsége sokkal alacsonyabb a vásárolt vízzel összehasonlítva. A szódagép tisztítása és karbantartása is nagyon egyszerű. Szerezd be tehát ezt az elegáns, divatos szódagépet, amellyel saját magad készíthetsz házi szódát.

A Sodastream készlet 3 elegáns palackot is tartalmaz

A SodaStream készlet 3 db 1 literes palackot is tartalmaz, amelyek egészségre ártalmatlan, BPA-mentes műanyagból készültek. A palackok nyomásállóak és ismételt szénsavasításhoz készültek. Elegáns formájukkal és kialakításukkal tűnnek ki, és szorosan záró csavaros kupakkal vannak ellátva, hogy megakadályozzák a szénsavas vagy a szénsavmentes víz szivárgását. A csomagban található 3 szörp bármelyikével ízesíthetsz.

A csomag tartalma:
1× SodaStream Jet Pastel fehér háztartási szódagép
3× újrahasználható italos palack1 l
3× szörp 500 ml ( eper, erdei gyümölcs és málna)

Összetétel

Eper íz:
Cukor, víz, sav (citromsav), eperlé koncentrátum (0,99%), savasságszabályozó (citrátok nátrium-citrát), édesítőszerek (ciklámsav és annak nátrium- és kalciumsói, aceszulfám K, aszpartám), színezék (fekete sárgarépa koncentrátum, koncentrátum bodza, ammóniás-szulfitos karamell), aroma, tartósítószer (szorbát kálium).

Kertészeti gyümölcs íz:

Cukor, víz, sav (citromsav), aroma, bodzalé-koncentrátum (0,81 %), édesítőszerek (ciklámsav és annak nátrium- és kalciumsói, aceszulfám K), savasságszabályozó (nátrium-citrátok), eperlé koncentrátum (0,5 %) %), áfonyalé koncentrátum (0,5%), festék (sárgarépa és hibiszkuszlé), tartósítószer (kálium-szorbát).

Málna íz:
Cukor, víz, sav (citromsav), aroma, málnalé-koncentrátum (2,07 %), színezék (bodzakoncentrátum), édesítőszerek (ciklámsav és annak nátrium- és kalciumsók, aceszulfám K), savasságszabályozó (nátrium-citrátok), tartósítószer (kálium-szorbát).

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása becsavarással
Palack/palackok űrtartalma 1 l
Palack típusa Jet

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga Műanyag
Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Patron kapacitása 80 l
Patron befogása becsavarással
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Fehér

Csomagolás

Csomag tartalma Patron CO2-vel, Íz, Palack
Palackok száma csomagonként 3

Méret & súly

Magasság 42 cm
Szélesség 14 cm
Mélység 22 cm
Kód:  EAN4103BUND
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10