Oldal frissítése

SodaStream JET fekete / ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream JET fekete / ezüst

Mentse el a környezetet és a hátat, és hagyja abba a vásárlást tömeges műanyag palackokkal. Most saját otthoni szódát készíthet , telített, ahogy tetszik. Ez a kellemetlen szóda undorító? Semmi sem egyszerűbb, mint az ízek széles választékából származó szirup kiválasztása és áztatása. A SodaStream olyan könnyű, hogy a gyerekek nehézség nélkül kezelhetik azokat, amelyek segítenek megőrizni az ivási rendszerüket. Az ivás sokkal élvezetesebbé teszi őket. A SodaStream szóda készítő vonzó kiegészítővé válik a belső térnek, ezért válasszon egy olyan designt és színt, amely tökéletesen illeszkedik más kiegészítőkhöz és készülékekhez.

Miért olyan nagyszerű?

  • Könnyű szénsavas italok előállítása
  • A gyerekek képesek kezelni a szolgáltatást
  • Sok design és szín
  • Nagyszerű a belső tér mellett
  • Megmenti a környezetet
  • Az ital telítődésének aránya
  • A szórakozás arra készteti a gyerekeket, hogy betartsák az ivási rendszert

A SodaStream életmód!

Nem vagy közömbös a bolygónk jövőjével kapcsolatban? Hozzájáruljon az alsó szemétterheléshez. A SodaStreamnak köszönhetően frissítő szén-dioxid-italt készíthet , ha a gombot 30 másodpercen belül megnyomja . Műanyag palackok és eldobható dobozok nélkül. A háztartási szóda termelése 100-szor kevesebb környezetet hagy maga után . A SodaStream pusztán mechanikusan is működik, így nincs szükség semmilyen akkumulátort és energiát nem igényel. Az italgyártás teljes mértéApproxen az Ön irányába, sok buborék, íz, ahogy tetszik. 
És minden olyan egyszerűen megy! Naplníte přibalenou lahev studenou vodou z kohoutku, pouhým stiskem tlačítka nasytíte vodu CO2. Pak už je jen na vás, zda přimícháte sirup.

A korlátozott JET kiadás egy teljes körű alkotó, amely egyszerűen és elegánsan kiváló. 

Csomag tartalma:
1 × szódásgép
1× bombička CO2
1 × speciális műanyag nyomásálló palack

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  xxEAN4147q
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05