Oldal frissítése

SodaStream házi szódagép, JET WHITE Ladys szett

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream házi szódagép, JET WHITE Ladys szett

A praktikus otthoni szódagép, a SodaStream, most egy új szettel kedveskedik nektek. A JET WHITE Ladys szett mindent tartalmaz, ami az üdítő és gyümölcsízű szódákhoz, szénsavas italokhoz szükséges.  Luxus fehér színe minden konyhának a fénypontja lesz, legyen az modern vagy klasszikus. A SodaStream lehetővé teszi, hogy otthon is finom szénsavas üdítőket készíts a Te ízvilágod szerint nemcsak magadnak, hanem az egész családnak.   A szódavíz készítése egyszerű, gyors és kellemesen csendes. Egy patronból akár 80 l házi szódavizet is készíthetsz. Az üres patront számos kiadóhelyen kicserélheted. A gép áram nélkül működik, így bárhol használhatod. 

A SodaStream JET WHITE Ladys szett legfontosabb jellemzői

  • Otthoni szódagép modern kivitelben
  • A szódavíz készítése egyszerű, gyors és kellemesen csendes 
  • A gép áram nélkül működik
  • Nincs tőbbé cipekedés, elfelejtheted a nehéz üvegeket  
  • Pénzt spórolhatsz, egy patron akár 80 l szódához is elég
  • Könnyen tisztítható
  • A csomagolásban 1 patron van, azokat számos kiadóhelyen cserélheted
  • A csomagolás 3 BPA mentes műanyag palackot tartalmaz
  • Fehér színű

Nem kell többé a boltból cipelned az italokat

Legyél teljesen önálló. A  SodaStream segítségével bárhol, bármikor elkészítheted a kedvenc szénsavas italod, szódát. Beállíthatod a szénsav tartalmát, így az ital mindig a Te és családod igénye szerint készül el. Már nem kell többé cipelned a műanyag üvegeket a boltból, nem fogod szennyezni a környezeted azok kidobásával. És azt még nem is említettem, hogy 1 patron akár 80 l szóda elkészítéséhez is elegendő, így pénzt takarítasz meg.

SodaStream szett -  minden, amire szükséged van

A szett összeállításakor mindenre gondoltak, így abban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Megtalálod benne a fehér színű szódagépet, 1 patront, mely akár 80 l szódához is alkalmas. A géphez egy nagy, 1 literes BPA mentes műanyagból készült palack is tartozik. Emellett a stílusos kivitelben kidolgozott géphez még jár 2 darab 0,5 l palack is, attraktív, női dizájnban. Hogy megismerhesd a SodaStream határtalan ízvilágát a csomagban három 440 ml szirup található, áfonya, ZEROS narancs-mango és ZEROS lime ízben.  Az ajánlott hígítási arány 1 rész szirup 19 rész szódához. Egészségedre !

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása becsavarással
Palack típusa Fuse

Termék tulajdonságai

Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Fehér

Csomagolás

Csomag tartalma Patron CO2-vel, Íz
Kód:  SOSVS470
Termékszám:  42003262
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20