Oldal frissítése

SodaStream Duo Black

4,6 14 értékelés
54 190 Ft

SodaStream Duo Black

SodaStream Duo Black szódagép

SodaStream Duo Black

Modern SodaStream DUO szódagép

Az új SodaStream DUO egyedülálló. Mi teszi azzá? A forradalmi technológia, amely lehetővé teszi az üveg- és műanyag palackok stílusos használatát.A fényes fekete színű, egyedi, csuklós fém palacktartóval ellátott, SodaStream elnyerte a tekintélyes Red Dot-díjat a kiváló formatervezésért. Tökéletesen illik bármely konyhába. Készítsd el vele kedvenc szénsavas italod a készülék fején található gomb megnyomásával. A szódagépnek nincs szüksége semmilyen energiaforrásra, még elektromos áramra sem.

SodaStream Duo Black

Pontosan az ízlésed szerinti buborékosság

Készíts finom szódát otthon. Remek módja annak, hogy gondoskodj a napi folyadékszükségletedről, ugyanakkor egyszer s mindenkorra megszabadulj a boltokból hozott nehéz palackos szénsavas italok cipelésétől. A SodaStream DUO készülékkel helyet, időt és pénzt takaríthatsz meg, és ellenőrizheted, hogy mit iszol.A mindig friss, pezsgő italok pillanatok alatt a rendelkezésedre állnak. Azt is kiválaszthatod, hogy a csapvizbe mennyi szénsav kerüljön. Az enyhe, a közepes vagy az erős pezsgést szereted? Egy ergonomikus gomb megnyomásával pontosan úgy készítheted el, ahogyan a legjobban szereted.

SodaStream Duo Black

Szódakészítés a SodaStream Duo Black készülékkel lépésről lépésre

A SodaStream DUO készülékkel nagyon egyszerűen készíthetsz házi szódát. A mellékelt modern üvegkaraffába vagy BPA-mentes egyliteres műanyag palackba
tölts csapvizeta jelzett szintig. Fordítsd el a zárat, és hagyd, hogy az adagolófej automatikusan kicsússzon. Ezután csak helyezd a palackot vagy a karaffát a felhajtható tartóba. Nyomd lefelé a fejet, zárd be, és dúsítsd a vizet buborékokkal. A finom házi szóda pillanatok alatt elkészül, és már kínálhatod is. Mindkét palack újrafelhasználható,mosogatógépben könnyen mosható.

SodaStream Duo Black

Készíts finom pezsgő limonádét sziruppal

Válassz a SodaStream ízek széles választékából, és a világ máris egy jobb hely lesz. A szirupot a szénsavas vízbe öntve kapsz egy frissítő italt, amely élvezetesebbé teszi a napi ivási rutint. Készíts italokat Pepsi, Mirinda és 7up ízekkel. Ha felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Energy Drinket és a népszerű, kortalan málna ízt. A vendégek imádni fogják az olasz Spritz vagy a Mojito ízeket. Ha a szódát gyümölcsszeletekkel és jégkockákkal egészíted ki, finom házi limonádét kapsz, ami különösen a forró nyári időszakban ideális ital.

SodaStream Duo Black

Könnyű patroncsere a QuickConnect szabadalomnak köszönhetően

A SodaStream DUO készülékkel azonnal elkezdhetsz pezsgő italokat készíteni. A megvásárolt készlet tartalmazza a szódagépet, egy BPA-mentes műanyag literes palackot és egy üvegkaraffát.Továbbá kupakot mindkét palackhoz és egy palack CO2-élelmiszergázt. A készülékkel akár 80 liter szódavíz is elkészíthető. Egy liter így elkészített szódavíz mindössze 2,99 CZK-ba kerül (a szénsavtartalom erősségétől függően). Ha a palack kiürült, a szabadalmaztatott QuickConnect rendszer segítségével pillanatok alatt kicserélheted egy új palackra. A csere országszerte több mint 3000 helyszínen zajlik. Egy új patron esetében csak az utántöltésért kell fizetned.

SodaStream Duo Black

A SodaStream Duo Black főbb jellemzői

  • Elegáns, modern otthoni szódagép
  • Forradalmi technológia az üveg és a műanyag palack kombinálásával
  • Választható buborékintenzitás - enyhe, közepes és erős
  • Szabadalmaztatott gyorscsatlakozó rendszer
  • QuickConnect palackok csavarozás nélkül
  • 1 liter szénsavas víz 2,99 CZK-tól
  • Villamosenergia-fogyasztás nélkül

A SodaStream Duo Black csomag tartalma:

  • DUO szódagép
  • Újrafelhasználható, BPA-mentes, mosogatógépben mosható műanyag palack
  • 1 l-es üvegkaraffa, mosogatógépben mosható
  • 1 CO2-élelmiszergáz palack, 80 l szódavíz elkészítéséhez alkalmas

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása Beillesztéssel
Palack/palackok űrtartalma 1 l
Palack típusa Fuse

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga Műanyag
Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Patron kapacitása 80 l
Patron befogása Bekattintással
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Fekete

Csomagolás

Csomag tartalma Patron CO2-vel, Palack
Palackok száma csomagonként 1

Méret & súly

Magasság 44 cm
Szélesség 15,8 cm
Mélység 31 cm
Kód:  SODVS352
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DUO Black výrobník
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10