Oldal frissítése

SodaStream CHAMPION kék 0,5 liter SODAST

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SodaStream CHAMPION kék 0,5 liter SODAST

 

Gondoskodj kis bajnokodról, végy neki egy SodaStream palackot, hogy egészségesebb folyadékbevitelt biztosíts szódavízzel, agyoncukrozott üdítők helyett. Kék színe optimális fiúk számára, annak a lehetősége pedig, hogy saját aláírásával veheti birtokba, biztosan lenyűgözi majd! A megerősített műanyag talp fokozott stabilitást biztosít, jó szolgálatot tesz az iskolai és sporttevékenységek során is.

A hermetikus záródás segít hosszan megőrizni az ital frissességét. A palack 0,5 liter  űrtartalmú, biztonságos műanyagból készült, nagy nyomásállóságú. Élettartama a felhasználhatóság idejével minden egyes terméken szerepel. Ez a palack alkalmas valamennyi SodaStream termékhez a Penguin és Crystal kivételével.

 
Kód:  EAN4150i
Termékszám:  42001437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15