Oldal frissítése

SodaStream ART Mandarin Red

5 1 értékelés
50 990 Ft

SodaStream ART Mandarin Red

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

A szénsavas víz készítésének művészete

A teljes élet titka a középszerűség elutasításában rejlik. Hogy te is egészséges, igényes életmódot tudj élni, soha nem látott szintre feszegetjük a határokat a népszerű szénsavas ital gyártásában. Művészi elegancia a konyhádban! Az új SodaStream Art szódavíz készítő már exkluzív Mandarin Red kiadásban, kizárólag az ALZA-nál érhető el! A tervezők egy csúcskategóriás szódakészítőt dolgoztak ki, hogy kényelmesen elférjen minden konyhaszekrény alatt, a bárpulton és esetleg a kávéfőző mellett. A fényes piros színű kompakt testet vékony ezüst sziluett emeli ki, kiemelve a 21. század csúcskészülék modern megjelenését. A jobb oldalon található mechanikus kar egyszerű, kézi működtetést tesz lehetővé áram vagy akkumulátor használata nélkül. A piros SodaStream ART igazi csodát hoz létre a csapvízből, neked pedig csak várnod kell: friss, üdítő, ízletes ital.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Változtasd a közönséges csapvizet valami egyedivé

Tapasztald meg a buborékok varázsát a SodaStream ART Mandarin Red szóda készítővel otthonod kényelmében! Segítségével pár másodperc alatt olyan szénsavas vizet készíthetsz, amilyet a legjobban szeretsz. A készülék jobb oldalán található mechanikus karral te magad szabályozhatod a szénsavasodás intenzitását. Finom, közepes vagy erős szénsavas szóda közül választhatsz. De ez még nem minden! Ha az íze megváltozik, felfrissítheted az italt friss gyümölccsel, és üdítő, egészséges házi limonádét kapsz! Számos SodaSteram íz választhatsz, és keverhetsz a Mojito-t, Mirindát, 7up-ot vagy kedvenc Pepsidet. A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítővel egyszerűen, de mindenekelőtt egészségesen egészítheted ki a folyadékfogyasztási szokásaidat, nemcsak saját magad, hanem családtagjaid vagy látogatóid esetében is.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Gyors, egyszerű, hatékony

A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítővel a pezsgő ital elkészítése hihetetlenül egyszerű. Önts csapvizet az edzett, tömör, egy literes palackba a jelzett vonalig. Ezután bonyolult csavarozás nélkül behelyezheted a palacktartóba. Utána csak pattintsd be és már indulhatnak is a buborékok! Képletesen és szó szerint: kedvenc szódád rövid időn belül elkészül, és átadhatod magad a frissítő italnak. Olyat, amely nem több hónapja áll a boltokban. Csak mosd el a használt BPA-mentes palackot mosogatógépben, és ismét megbízhatóan fog szolgálni. A szóda elkészítése a SodaStream ART Mandarin Red segítségével praktikus, gazdaságos és környezetbarát. Melegséggel tölthet el, hogy a környezetet kis kíméled. Ugyanakkor határozottan megszabadulsz a gondtól, hogy állandóan haza kelljen cipelned a nehéz palackokat boltokból, ártalmatlanítanod a műanyag csomagolásokat-

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

Komplett csomagolás és egyszerű csere

Soha többé nem fogsz szomjazni! A SodaStream készlettel mindig készen állhatsz arra, hogy azonnal kiváló szódát készíts. A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő mellé egy exkluzív piros vizes palack és egy CO2 élelmiszer-minőségű gázt tartalmazó patron is jár. Akár 80 liter szénsavas vizet készíthetsz, és egy liter ára körülbelül 50 HUF-ra jön ki (a szénsav intenzitásától függően). Magyarország-szerte több mint 410 csereponton cserélheted ki az üres patront telire. Maga a csere a QuickConnect szabadalomnak köszönhetően intuitív és egyszerű. A készülék hátulján emeld fel a fogantyút, vedd ki az üres patront, majd helyezd be az újat. Ezt követően kényelmesen folytathatod a saját, egészséges, frissítő szénsavas víz elkészítését.

SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő

A SodaStream ART Mandarin Red szódakészítő legfontosabb jellemzői

  • Modern és egyedi megjelenés
  • Prémium otthoni szódakészítő exkluzív Mandarin Red kiadásban
  • A szénsavasság intenzitása a mechanikus karral állítható
  • Egyliteres vizes palack piros színben, mosogatógépben mosható
  • Szabadalmaztatott QuickConnect patroncsere rendszer csavarozás nélkül
  • 1 l szénsavas víz 50 HUF-tól
  • Nincs szükség elektromos hálózatra

A csomag tartalma:
ART szénsavas víz készítő piros színben
BPA-mentes, többször használható műanyag vizes palack, mosogatógéphez alkalmas, speciális piros színben
1 palack élelmiszeripari CO2 gázzal 80 liter szódavíz elkészítésére alkalmas

Paraméterek

Üveg tulajdonságai

Palack anyaga Műanyag
Üveg fogása Bekattintással
Palack/palackok űrtartalma 1 l
Palack típusa Fuse

Termék tulajdonságai

Szódakészítő anyaga Műanyag, Rozsdamentes acél
Szén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számával
Patron kapacitása 80 l
Termék típusa Mechanikus

Szín

Szín Vörös

Csomagolás

Csomag tartalma Patron CO2-vel, Palack
Palackok száma csomagonként 1

Méret & súly

Magasság 43,1 cm
Szélesség 16,9 cm
Mélység 24,5 cm
Tömeg 3,3 kg
Kód:  SODvy49
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290116740249
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15