Oldal frissítése

Sociable Soccer 24 - PS4

Előrendelési ár
12 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Sociable Soccer 24 - PS4

Sociable Soccer 24 PS4

Multiplayer árkád játék Sociable Soccer 24 PS4

A Sociable Soccer 24 PS4 gyors tempójú árkád stílusú, intuitív játékmenetet, közvetlen többjátékos mérkőzéseket és gyűjthető kártyákat kínál. Több mint 13 000 licencelt profi labdarúgó játékos vár rád a játékoskeretben, akik egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy felépíthesd álmaid csapatát.

Sociable Soccer 24 PS4

Online és offline

A Sociable Soccer 24 PS4 online és offline játékban is várnak rád adrenalinpumpáló mérkőzések. Van hely a tapasztalt profiknak és az alkalmi rajongóknak is. A pályán a legnagyobb izgalmakat a felhasználóbarát vezérlés biztosítja. Az idei szezonra egy hatalmas frissítés érkezik, amely 1000 csapatot és 30 000 játékost tartalmaz a jelenlegi futballtérképről, valósághű ligákkal, névsorokkal és játékosadatokkal.

Sociable Soccer 24 PS4

Állítsd össze saját csapatodat

Tekintélyes csapatod képviselheti kedvenc klubodat a Sociable Soccer 24 PS4 játékban. Gyűjtsd össze és fejleszd a licencelt játékosokat a világ minden tájáról. Nagyszerű funkció a teljes clan rendszer, ahol csatlakozhatsz a hasonlóan gondolkodó szurkolókhoz, vagy versenyezhetsz más csapatok szurkolóival.

Sociable Soccer 24 PS4

Többjátékos mérkőzések

A Sociable Soccer 24 PS4 lehetővé teszi, hogy online és offline többjátékos meccseken kapcsolódj össze barátaiddal és riválisaiddal. A Ranking League rendszer lehetővé teszi, hogy offline meccseket játszhass rangsorolt ellenfelek ellen. Használd ki a versenyelőnyt, miközben a ranglétrán a legjobban rangsorolt játékosok közé emelkedsz.

Sociable Soccer 24 PS4

Szerezz igazi trófeákat

Legyél top focista, és nyerj több mint 100 díjat és 80 valódi trófeát. Váltsd valóra futballálmaidat. A Sociable Soccer 24 PS4 minden képességű játékos számára elérhető. Testre szabhatod a nehézségi szinteket és az irányítást. Tehát mindenki számára akad valami.

Sociable Soccer 24 PS4

Tökéletes grafika

A Sociable Soccer 24 PS4 élvonalbeli grafikával büszkélkedhet, amely belemerít az akcióba. Az intuitív kezelőszervek még hitelesebbé teszik a játékot, mintha valóban a pályán lennél.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Sport, Árkád
Játék környezet Csapatsportok
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1567
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055957704926

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05