Oldal frissítése

Smoby Cotoons éjszakai projektor

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Smoby Cotoons éjszakai projektor

Nyugalmas és kellemes környezetben szeretné kisbabáját elaltatni? A Cotoons éjszakai projektor nagy segítséget nyújt ebben. Az éjszakai projektor rendkívül népszerű játék, amely nagy segítséget nyújt kisgyermeke könnyű elalvásában. A kisbaba fokozatosan megszokja, hogy bizonyos időt egyedül tölt a kiságyban, s a kellemes, andalító zene hatására, vagy a kivetített képek nézegetve közben elalszik unalmában. A játék 4 darab AA / LR6 típusú elemmel működik, melyek nem tartozékai a csomagnak. Az éjszakai projektor újszülött kortól ajánlott, de az idősebb gyermekeket is remekül elszórakoztatja, s garantáltan nélkülözhetetlen részévé válik a békés esti altatásnak.

A Cotoons éjszakai projektor fő sajátosságai

  • A Cotoons éjszakai projektor képeket vetít a mennyezetre vagy a falra
  • 3 választható vetítő lemez
  • Andalító dallamot játszik le
  • Üzemelés: 4 db AA / LR6 típusú elem
  • Újszülött kortól ajánlott

Hogyan működik a Cotoons éjszakai projektor?

A Cotoons éjszakai vetítő kellemessé teszi gyermeke számára az esti elalvást. A játék bekapcsolása után képeket vetít a mennyezetre vagy a falra, melyeket a kisgyermek nézegethet, s közben andalító dallamokat hallgat, melyek nyugalmas atmoszférát teremtenek a zavartalan alváshoz. A projektorhoz 3 vetítő lemez tartozik. Gondoskodjon gyermeke édes álmáról a Cotoons éjszakai vetítővel!

 
Kód:  HRAif4886
Termékszám:  3032162114247
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20