Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellzöld

4,4 9 értékelés
74 790 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellzöld

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. A Smeg vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű használatot kínál. Minőségi anyagokból készült, például rozsdamentes acélból. Nemcsak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem tisztítása is egyszerű, gyártásához egészségre káros anyagokat nem használtak fel, továbbá nem vesz átsemmilyen szagot vagy ízt, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes anyag az eleganciát a praktikummal ötvözi, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. Smeg vízforraló teljesítménye 2400 W. Az eltávolítható szűrő tisztántartja a vizet kiöntéskör. A retro stílust az ezüst és zöld szín hangsúlyozza ki. A Smeg vízforraló kiemelkedő tulajdonságai és funkciói megbízhatóvá és stílusossá teszik.

SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló pasztellzöld ...
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló pasztellzöld ...

A SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellzöld vízforraló fő jellemzői

  • A Smeg vízforralóval gyorsan és egyszerűen készíthetsz teát és kávét
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél
  • A Smeg vízforraló teljesítménye: 2400 W 
  • Kivitelezésének fontos része az eltávolítható szűrő
  • Retro stílus
  • Vízforraló ezüst és zöld kivitelben
  • A forgótalp kényelmes használatot garantál
  • A fűtőszál a vízforraló alja alatt rejtőzik
  • A kannában lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével
  • A vízforralás befejezését hangjelzés jelzi
  • A készülék működését LED világítás jelzi
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja

Gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például az automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén vagy a forráspont elérésekor. A fűtőszál a kannaaljában került elhelyezésre, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka

A Smeg vízforraló nemcsak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal büszkélkedhet, hanem a gondtalan használatot elősegítő forgótalppal is. A vízforralót használat után bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. A vízszintjelző pontos információt ad a vízforralóban található víz mennyiségéről. Biztosan örülnifogsz a hangjelzésnek is, amely a forralás befejezéséről tájékoztat. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely mutatja, hogy a vízforraló működésben van. Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is, amely hozzájárul a vízforraló könnyű és kényelmes használatához.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Ezüst, Zöld

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK975
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF03PGEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05