Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellkék

4,4 9 értékelés
74 390 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellkék

Manapság már kevesen tudjuk elképzelni az életünket vízforraló nélkül. Az elegáns Smeg vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak elegáns kialakításával varázsol el, de egyúttal praktikus, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. Eme Smeg vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A célszerű kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. Az elegáns retro / Vintage stílust kék és ezüst dizájn hangsúlyozza ki. Az ízléses és megbízható Smeg vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellkék ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellkék ...

A stílusos SMEG 50's Retro Style 1,7l pasztellkék vízforraló kulcs jellemzői

  • A megbízható Smeg vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Smeg gyorsforraló energiafelhasználása: 2400 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • Retro / Vintage kivitel
  • Kék és ezüst kivitelű gyorsforraló
  • Használata kényelmes és egyszerű a forgótalpnak köszönhetően
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A víz mennyiségét vízszint jelző mutatja
  • A víz felforrását hangjelzés tudatja
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, így védve van a vízkőlerakódástól.

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A minőségi Smeg vízforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem a hasznos forgótalppal is, amellyel használata gyerekjáték. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely figyelmeztet, hogy a víz felforrt. A melegítés megkezdésekor LED világítás kapcsol be, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Kék, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK913
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF03PBEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20