Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelző, fekete

4,4 5 értékelés
72 390 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelző, fekete

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen segédeszköz. A Smeg vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű használatot kínál. Minőségi anyagokból készült, például rozsdamentes acélból. Nemcsak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem tisztítása is egyszerű, gyártásához egészségre káros anyagokat nem használtak fel, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes anyag az eleganciát a praktikummal ötvözi, és tökéletesen belesimul szintebármely konyha stílusába. A Smeg vízforraló teljesítménye 2400 W. Az eltávolítható szűrő tisztán tartja a vizet a szennyeződésektől és vízkőtől. Az elegáns retro stílust a fekete és ezüst kivitel teszi még hangsúlyosabbá. A Smeg vízforraló kiemelkedő tulajdonságai és funkciói megbízhatóvá és stílusossá teszik.

SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelző vízforraló, fekete ...
SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelző vízforraló, fekete ...

A SMEG 50's Retro Style 1,7l LED kijelzős fekete vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A Smeg vízforralóval gyorsan és egyszerűen készíthetsz teát és kávét
  • Űrtartalma 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél
  • A Smeg vízforraló teljesítménye: 2400 W
  • A készülék fontos része az eltávolítható szűrő
  • Retro formatervezés
  • Vízforraló fekete és ezüst kivitelben
  • A forgótalp kényelmes használatot garantál
  • A fűtőszál a vízforraló aljában található
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A vízforralás befejezését hangjelzés jelzi
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • LED jelzőfény jelzi a vízforraló működését
  • Szintén praktikus funkció az automatikus fedélnyitás

Gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például az automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén vagy a forráspont elérésekor. A fűtőszál a kanna aljában került elhelyezésre, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam

A Smeg vízforraló nemcsak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal büszkélkedhet, hanem a gondtalan használatot elősegítő forgótalppal is. A vízforralót bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. Legfontosabb funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól kezdve a különböző teafajtákig minden kedvenc italodat élvezheted. A vízforralóban lévő víz mennyisége könnyen ellenőrizhető a vízszint jelző segítségével. Biztos örömödre szolgál majd a hangjelzés,amely jelzi, ha felforrt a víz. Ha vízforralás közben másra terelődik a figyelmed, és elfeledkezel a vízről, nem kell majd újra felforralni. A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja. A forralás megkezdésekor aktiválódik a LED fény, amely mutatja, hogy a vízforraló működésben van. Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is, amely hozzájárul a vízforraló könnyű és kényelmes használatához.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK309
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF04BLEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10