Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín

4,4 9 értékelés
59 390 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A dizájnos Smeg vízforraló 1,7 l kapacitást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, nem veszi át a szagokat és ízeket, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. A hasznos Smeg vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A hatékony kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A vonzó retro / Vintage stílust bézs és ezüst dizájn teszi teljessé. A minőségi és megbízható Smeg elektromos vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín ...

A kitűnő minőségű SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín vízforraló legfontosabb előnyei

  • A megbízható Smeg vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Űrtartalma: 1,7 l
  • Minőségi anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Ezen Smeg gyorsforraló energiafogyasztása: 2400 W
  • A készülék része a hatékony kivehető szűrő
  • Retro / Vintage dizájn
  • Bézs és ezüst kivitelű vízforraló
  • A forgótalp kényelmes és gondtalan használatot garantál
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű
  • A víz felforrását hangjelzés tudatja
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi
  • Az automatikus fedélnyitás szintén hasznos funkció

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében elektromos vízforraló

A stílusos Smeg vízforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű. A kényelmet növeli a hangjelzés is, amely a forralás befejezéséről informál. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely a vízforraló üzemelését jelzi. További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás, amely még kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Bézs, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK852
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF03CREU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15