Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín

4,4 9 értékelés
58 590 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A kiváló minőségű Smeg gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak kialakítása elegáns, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsan hatnának családod egészségére, valamint nem veszi át a nem kívánt szagokat és ízeket, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. Ezen Smeg vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A célszerű kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. A vonzó retro / Vintage stílust bézs és ezüst megjelenés teszi még vonzóbbá. A minőségi és megbízható Smeg vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín ...

A kitűnő minőségű SMEG 50's Retro Style 1,7l krémszín vízforraló alapvető jellemzői

  • A korszerű Smeg vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns Smeg elektromos vízforraló energiafogyasztása: 2400 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Retro / Vintage stílus
  • Bézs és ezüst kivitelű vízforraló
  • A praktikus forgótalp kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában található
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű
  • Hangjelzés figyelmeztet a forralás befejezésére
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

A stílusos Smeg gyorsforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem a könnyű használatot elősegítő forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően. A hangjelzés is hasznos funkció, amely figyelmeztet, hogy a víz felforrt. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás, amellyel a vízforraló használata még kényelmesebb.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Bézs, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK852
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF03CREU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10