Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7l fehér

4,4 9 értékelés
57 790 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7l fehér

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Ezen Smeg gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, nem veszi át a szagokat és ízeket, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. A minőségi Smeg vízforraló teljesítménye 2400 W. A praktikus kivehető szűrő tisztán tartja a vizet kiöntéskör. A formás retro / Vintage stílust fehér és ezüst megjelenés domborítja ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható Smeg gyorsforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l fehér ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l fehér ...

Az elegáns SMEG 50's Retro Style 1,7l fehér vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • A megbízható Smeg elektromos vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Smeg vízforraló teljesítménye 2400 W
  • Az eszköz része a praktikus kivehető szűrő
  • Retro / Vintage stílus
  • Fehér és ezüst kivitelű vízforraló
  • A kényelmes és gyors használatot forgótalp garantálja
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A víz mennyiségét vízszint jelző mutatja
  • Hangjelzés informál a forralás befejezéséről
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja

Egy valóban biztonságos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, így védve van a vízkőlerakódástól.

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

Ezen Smeg gyorsforraló nem csak a gyártásánál alkalmazott anyagok tartósságával emelkedik ki, hanem a használatát egyszerűsítő praktikus forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével. Nem jön rosszul a hangjelzés funkció sem, amely figyelmeztet, hogy a víz felforrt. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló működésben van. Természetes az automatikus fedélnyitás funkció is, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Fehér, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK999
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF03WHEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15