Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín

4,4 5 értékelés
81 590 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. A kitűnő minőségű Smeg vízforraló 1,7 l kapacitást és könnyű kezelhetőséget biztosít. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz káros anyagokat, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és bármely konyha stílusába belesimul. A hasznos Smeg vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A hasznos kivehető szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A vonzó retro / Vintage stílust rózsaszín és ezüst megjelenés teszi még vonzóbbá. A minőségi és megbízható Smeg vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín ...

A minőségi SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző rózsaszín gyorsforraló fő tulajdonságai

  • A modern Smeg gyorsforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus Smeg elektromos vízforraló teljesítménye 2400 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • Retro / Vintage kialakítás
  • Rózsaszín és ezüst kivitelű vízforraló
  • Használata kényelmes és egyszerű a forgótalpnak köszönhetően
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
  • Hangjelzés jelzi a forralt víz elkészültét
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi
  • A modern kijelző folyamatosan jelzi a vízhőmérsékletet
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában található, így védve van a vízkőlerakódástól.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében gyorsforraló

A dizájnos Smeg gyorsforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a praktikus forgótalppal is, amelyet minden háziasszony értékelni fog. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így az egész család által kedvelt forró italok készítése nem jelent gondot. A gyorsforralóban lévő víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. Biztosan megörvendeztet a hangjelzés is, amely információt nyújt a forralás befejezéséről. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, nem kell újra felmelegítened. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. A melegítés megkezdésekor LED világítás kapcsol be, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. A modern, könnyen leolvasható kijelzőnek köszönhetően mindig szemmel tarthatod a víz hőmérsékletét is. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amellyel a vízforraló használata még kényelmesebb.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Rózsaszín, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK606
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF04PKEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05