Oldal frissítése

SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros

4,4 5 értékelés
70 790 Ft

SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A praktikus Smeg vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű kezelést kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz káros anyagokat, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és bármely konyha stílusába belesimul. Ezen Smeg gyorsforraló teljesítménye 2400 W. A praktikus kivehető szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A vonzó retro / Vintage stílust piros és ezüst megjelenés teszi teljessé. A stílusos és megbízható Smeg elektromos vízforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros ...
Vízforraló SMEG  50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros ...

A stílusos SMEG 50's Retro Style 1,7 l LED kijelző piros vízforraló fő tulajdonságai

  • A modern Smeg vízforraló a tea és a kávé gyors és egyszerű elkészítését teszi lehetővé
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Az előnyös Smeg elektromos vízforraló energiafelhasználása 2400 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Retro / Vintage dizájn
  • Piros és ezüst kivitelű vízforraló
  • A gondtalan használatról forgótalp gondoskodik
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Előnye a melegítési hőmérséklet igény szerinti beállítása
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • Hangjelzés jelzi a forralt víz elkészültét
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja
  • A modern kijelző mutatja a pontos vízhőmérsékletet
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam gyorsforraló

A kitűnő minőségű Smeg elektromos vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően. A kényelmet növeli a hangjelzés is, amely figyelmeztet a forralás befejeződésére. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, nem lesz szükséges ismételten felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. A kijelző pontos információt kínál a víz hőmérsékletéről használat közben. További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás, amely megkönnyíti a vízforraló megtöltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Piros, Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SMERK675
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KLF04RDEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10