Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Smartomat Sunset 4 rózsaszín

4,5 2 értékelés

Smartomat Sunset 4 rózsaszín

Azon sportolók közé tartozol, akik monitorozzák a teljesítményüket? Vagy csak le akarod cserélni a hagyományos karórádat egy okoskészülékre? Amennyiben igen, akkor a(z) Smartomat fitness karkötő kitűnő választás lesz. Kompakt méretekkel és sok hasznos funkcióval dicsekedhet. Általános használat mellett az akku működési ideje akár 168 óra. Így nem kell tartanod attól, hogy napközben váratlanul lemerül. Az akkumulátor állapotának jelzése abszolút magától értetődő. Mielőtt választanál, legyél tisztában azzal, hogy milyen formájú és méretű okoskarkötőt szeretnél. Ez a változat szögletes számlappal és 0,96"-es kijelzővel bír. Dizájnja alapján férfiak és nők számára is alkalmas. A(z) digitális időmegjelenítésnek hála mindig tudni fogod, hogy pontosan mennyi az idő. Ezek a sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés és távolságmérés. Rezgéssel is felhívja a figyelmedet az eseményekre. A telefonodat is vezérelheted vele. A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín figyelemmel kíséri a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) futás és séta.

A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín fitness karkötő kulcsfontosságú paraméterei

  • A fitnesz karkötővel nyomon követheted az aktivitásaidat
  • Kidolgozása alapján férfiaknak és nőknek is alkalmas
  • Olyan okosfunkciókkal büszkélkedik, mint a(z) mobil kezelése, rezgés, akkumulátor állapota, mobil keresése és alvás / ne zavarjanak mód
  • Dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, megvilágítás és chronograf funkcióval is bír
  • Tud kommunikálni a(z) iOS és Android rendszeren futó eszközökkel
  • Vízállóság: Az IPXX szabvány szerint
  • Operációs rendszerének típusa: Saját operációs rendszer gyártó
  • Felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő, giroszkóp, oximéter, hőmérő (testhőmérséklet) és rezgés szenzort sem felejtették ki

A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín nem hagy ellustulni

A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín okoskarkötő lebilincsel a sok funkciójával. Ez az okoskarkötő vibrációval is figyelmeztet az alapvető információkra. A(z) Smartomat által létrehozott aktivitásmérővel a mobilodat is kezelheted, így az alaptevékenységekhez nem kell elővenned a zsebedből vagy a táskádból. Ha nem emlékszel, hogy hová tetted a mobilodat, akkor a fitness karkötővel megkeresheted. A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín a következő tevékenységek monitorozására szolgál: futás és séta. A kalóriaszámítás segít nyomon követni az optimális táplálékbevitelt. A beépített lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal motivál a mozgásra. Ezt a típust olyan egészségügyi funkciókkal is ellátták, mint a(z) vérnyomás mérés, testhőmérséklet mérése, alvásfigyelés és mozgás emlékeztető.

A(z) Smartomat okoskarkötő egyéb pozitívumai

  • A(z) fekete színű tok stílusos és vonzó kinézetet kölcsönöz a(z) Smartomat okoskarkötőnek
  • Magát a szerkezetet műanyag anyagból megalkotott tok védi
  • Szinte észre sem fogod venni, hogy a csuklódon viseled, mivel a súlya pusztán 18 g
  • Akkumulátorának üzemideje akár 336 óra
  • A(z) Smartomat Sunset 4 rózsaszín felhasználói felületének nyelve: angol
  • Mobilalkalmazásának nyelve: angol és cseh
  • Bluetooth és USB segítségével csatlakoztathatod
  • A vezérlés módja: érintőképernyő

További információk a(z) Smartomat fitnesz karkötőről

A(z) rózsaszín színű szíj kiválóan fog mutatni a csuklódon. A kijelző miatt sem kell nyugtalankodnod, mivel azt ásványi üveg óvja a karcolásoktól. A(z) Smartomat okoskarkötő zökkenőmenetesen kommunikál a(z) iOS és Android rendszerrel, mégpedig Bluetooth és USB segítségével. Azt is tartsd észben, hogy minimum 14 cm és maximum 22 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. A szíjat szilikon anyagból gyártották. Töltöttségi állapotjelzővel egyaránt ellátták, így azonnal tudni fogod, hogy mikor kell feltölteni. Továbbá az elhagyott mobilodat is megkeresheted vele, azonban annak a közelben kell lennie. Ébresztési funkció úgyszintén rendelkezésedre áll. Természetesen a dátumot is megjeleníti. Emellett információt szolgáltat arról, hogy milyen nap van ma. A stoppernek köszönhetően megmérheted akármilyen aktivitás idejét. A csomagolásban töltőkábel is található. A fitnesz karkötőt úgy tervezték, hogy még mélymerülés esetén is viselni lehessen.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,96 "
Kijelző típusa IPS
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 18 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Érintőképernyő
Tömeg 18 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, Alvásfigyelés , Testhőmérséklet mérése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Kód:  SPTsmt016
Termékszám:  8595683500470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15