Oldal frissítése

Smart tálak és adagolók

Az állattartók egyre inkább intelligens megoldásokat keresnek háziállataik etetésére és itatására. Az automata etető igencsak népszerűvé vált az utóbbi időben, köszönhetően innovatív funkcióinak, amelyek egyszerűsítik a háziállatok gondozását. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik a számotokra leginkább megfelelő automata etető!

Folytatás
Paraméterek módosítása
36 termék
Tesla Smart Pet Feeder - Automata etető
Tesla Smart Pet Feeder
4,1 18×
24 690 Ft
Felbontott raktáron
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder
Tesla Smart Pet Fountain UV - Dog Water Fountain
Tesla Smart Pet Fountain UV
3,2 24×
12 490 Ft
Használt raktáron
Dog Water Fountain
Tesla Smart Pet Fountain UV - Dog Water Fountain
Tesla Smart Pet Fountain UV
3,2 24×
14 790 Ft
Felbontott raktáron
Dog Water Fountain

Smart tálak és adagolók

A Smart tálak és adagolók kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15