Oldal frissítése

Smart Cover iPad Pro 10.5" Red

Kiegészítők a termékhez

Smart Cover iPad Pro 10.5" Red

Könnyű védelmet nyújtó Smart Cover iPad Pro 10.5 "be az elegáns vörös olyan vékony, hogy szinte nem befolyásolja a lélegzetelállító megjelenését.Tehát az iPad még mindig ugyanúgy néz ki, csak egy megbízható védőréteget visel.Az intelligens borítás kiváló minőségű poliuretánból és finom bélésből készült, színkombinált mikroszálas anyagból, amely segít a képernyő tisztán tartásában.

Főbb jellemzők Smart Cover iPad Pro 10.5 "piros

  • Kiváló minőségű pisztolytáska
  • Fedjük le az Apple iPad Pro készüléket 10-es átlóval .5 "
  • Kiváló formatervezés
  • Álló funkció
  • Elegáns piros szín
  • Automatikus ébresztés és alvás a készüléApproxen

Állvány és állvány

A védősapka mágneses zsanér tökéletesen tömíti és tartja a helyét, amelyet mindennapos használatban biztosan értékel. Ugyanakkor, ez a Smart Cover is szolgál billentyűzet állvány. Egyszerűen húzza azt egy megfelelő pozícióba, amely szintén ideális FaceTime videohívásokhoz vagy filmek nézéséhez. Rendkívül praktikus, ha a fedél kinyitásakor és lezárásakor automatikusan ébreszt fel, és felakasztja a készüléket.

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  NL209y3d4m
Termékszám:  MR592ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05