Oldal frissítése

Smart Cover iPad Mini 4-hez, királykék

Kiegészítők a termékhez

Smart Cover iPad Mini 4-hez, királykék

Ruházza fel táblagépét megfelelő védelemmel stílusosan ezzel az elegáns kiegészítővel. Az újonnan tervezett Smart Cover iPad Mini 4 teljes egészében egy darab poliuretánból áll, amely tökéletes védelmet nyújt készüléke elülső részének. A Smart Cover azonnal készenléti állapotba helyezi iPad-jét, amint kinyitja a tokot, és azonnal le is állítja, amint becsukja, így kímélve a készülék akkumulátorát. A védőtok felszíne rendkívüli ellenállást biztosít a por, karcolások és a kisebb ütések ellen.

 

Fő előnyök

  • Többféle helyzetbe állítotva használhatja tokot
  • Eredeti kiegészítő
  • A mágneses kialakítás könnyű fel- és leszerelést tesz lehetővé
  • Automatikus ébresztés és alvó üzemmódba helyezés a tartó nyitásakor és csukásakor

 

Hasonlóan a védőtok korábbi típusaihoz, többféle pozícióba állíthatja, hogy kényelmes legyen olvasáshoz, különböző tartalmak böngészéséhez, videokonferencia lebonyolításához, vagy hogy alvó állapotba kapcsolja. A mágneses kialakítás lehetővé teszi a tartó egyszerű fel- és leszerelését, igény szerint. Természetesen az összes csatlakozó továbbra is könnyedén elérhető.

Paraméterek

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Gumi, Poliuretán
Kód:  NL209r2e5
Termékszám:  MM2U2ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05