Oldal frissítése

Smart Cover iPad Air Yellow

Kiegészítők a termékhez

Smart Cover iPad Air Yellow

A praktikus Apple iPad Air védőtok biztos védelmet nyújt a mechanikai sérülések és a karcolások ellen. A vékony és tartós poliuretán tok belső oldala színben passzoló puha mikroszálas bélést kapott, amely segít tisztán tartani a képernyőt. A Smart Cover megvédi az iPar Air készüléked képernyőjét anélkül, hogy eltakarná alumínium hátlapját. Ezáltal az iPad továbbra is iPadnak néz ki, csak egy extra védelemmel van ellátva.
Ezen túlmenően, a tok könnyedén praktikus állvánnyá alakítható, ami nagyon hasznos például filmnézés, vagy gépelés közben. Ha felnyitod a tokot az iPad automatikusan elindul, amikor pedig becsukod, az iPad automatikusan újra alvó üzemmódra vált. A védőtok eredeti és elegáns sárga kivitelezése biztosan elnyeri majd a tetszésed.

Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Műanyag

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  NL209w1e
Termékszám:  MF057ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05